Νέα Ταινία με τον Bob Odenkirk στο Netflix – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα Ταινία με τον Bob Odenkirk στο Netflix

TV, Ειδήσεις | 18-1-2017 |

Αν και το Netflix έχει καταφέρει να παράγει μερικές από τις καλύτερες, και πιο πετυχημένες, σειρές που έχουν προβληθεί ποτέ, στις ταινίες δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Φωτεινές εξαιρέσεις αποτελούν το “13th“ και το “Beasts of No Nation” αλλά και πάλι αυτά δεν φτάνουν για να εξασφαλίσουν την απαραίτητη αναγνωρισιμότητα που επιδιώκει το δίκτυο στο πεδίο των ταινιών. Όμως, ταινίες που ετοιμάζονται, όπως το “Mute” του Duncan Jones καθώς και το “First They Killed My Father” της Angelina Jolie, ευελπιστούν να το αλλάξουν αυτό.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η νέα ταινία “Girlfriend’s Day” του Michael Stephenson. Σε αυτή πρωταγωνιστεί ο Bob Odenkirk, των “Breaking Bad” και “Better Call Saul”, ως ένας συντάκτης ρομαντικών καρτών ο οποίος εμπλέκεται σε μια μπερδεμένη ιστορία εγκλήματος.

Αν και το trailer κάνει αισθητές κάποιες αδυναμίες της ταινίας, από την άλλη, η ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτό την καθιστά αρκετά ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη. Εξάλλου ο Odenkirk έχει αποδείξει πολλάκις τις υποκριτικές του ικανότητες.

Τελικό πόρισμα θα βγάλουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή στις 14 Φεβρυαρίου, όταν και η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix.

Διαβάστε περισσότερα για: ,