Η νέα σύνοψη του Thor: Ragnarok μας προετοιμάζει για την ρεβάνς του αιώνα – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα σύνοψη του Thor: Ragnarok μας προετοιμάζει για την ρεβάνς του αιώνα

Ειδήσεις | 6-1-2017 |

Η Marvel δημοσίευσε μια νέα σύνοψη για το επερχόμενο sequel Thor: Ragnarok δίνοντας στους φαν μια καλύτερη ιδέα για την ιστορία της ταινίας, καθώς επίσης και την επιβεβαίωση ότι θα δούμε τελικά μια ρεβάνς μεταξύ του Thor και του Hulk μετά την μάχη τους στο The Avengers του 2012. Μαζί με την σύνοψη που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, δημοσιεύτηκε και μια φωτογραφία από τα γυρίσματα με τον Chris Hemsworth στο πλευρό του σκηνοθέτη Taika Waititi.

Στο Thor: Ragnarok της Marvel Studios, ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη μεριά του σύμπαντος χωρίς το σφυρί του και βρίσκεται σε έναν αγώνα με τον χρόνο για να προλάβει να γυρίσει στην Asgard ώστε να σταματήσει το Ragnarok – την καταστροφή του κόσμου του και το τέλος του σπουδαίου πολιτισμού του – στα χέρια μιας παντοδύναμης απειλής, την ανελέητης Hela. Αλλά πρώτα πρέπει να επιβιώσει από μια θανάσιμη μονομαχία που θα τον φέρει ξανά αντιμέτωπο με τον πρώην σύμμαχο του – τον Απίστευτο Hulk. 

Η Disney πρόσφατα επιβεβαίωσε και την εμφάνιση στο Thor: Ragnarok του Benedict Cumberbatch στο ρόλο του Doctor Strange, σε κάτι μάλλον πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό cameo. H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβρη του 2017.