Μετά τους "X-Men" ο Peter Dinklage ενσωματώνεται και στους "Avengers" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μετά τους “X-Men” ο Peter Dinklage ενσωματώνεται και στους “Avengers”

Ειδήσεις | 13-1-2017 |

Είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε μεθυσμένο και ημίγυμνο σε οίκους ανοχής του Kings Landing. Έπειτα τον είδαμε να παίρνει την ζωή στα χέρια του, να τα βάζει με θεούς-δαίμονες και τελικά να καταλήγει στο πλευρό των πολέμιων της ίδιας του της οικογένειας(Lanister). Ο Peter Dinklage απέδειξε τα τελευταία χρόνια μέσα από την πολυβραβευμένη σειρά του HBO, “Game of Thrones“, ότι δεν φείδεται ταλέντου και χαρίσματος. Για τούτο τον λόγο λοιπόν τον βλέπουμε συχνά-πυκνά (όσο προλαβαίνει δηλαδή), στην μεγάλη οθόνη σε ταινίες μεγάλου βεληνεκούς.

Εσύ γνωρίζεις πόσα χρήματα θα πάρει ο Robert Downey Jr. για το “Infinity War”;

Μετά τους “X-Men” λοιπόν, ο επιφανής ηθοποιός ετοιμάζεται να ενταχθεί σε μια νέα ομάδα υπερηρώων κι αυτή δεν είναι άλλη από τους “Avengers” φυσικά..

Σύμφωνα με πηγές από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, η Marvel ετοιμάζει έναν ρόλο-μυστήριο για τον 47χρονο Αμερικανό χωρίς όμως ακόμη να είναι επίσημη η συμμετοχή του. Μπορεί οι συζητήσεις να είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο εντούτοις από την στιγμή που και οι δύο πλευρές είναι θετικές σε μια πιθανή συνεργασία η λογική λέει πως οι επίσημες ανακοινώσεις δε θα αργήσουν.

Θα εμφανιστεί τελικά ο Spiderman στο “Infinity War”;

Άξιος απορίας παρόλα αυτά παραμένει ο τελικός αριθμός του team των “Avengers” αφού βλέπουμε διαρκώς νέα μέλη να προστίθενται. Αν σκεφτεί κανείς πως το “Infinity War” προσεδαφίζεται στις σκοτεινές τον Απρίλη του ’18 τότε μάλλον έχουμε ν’ ακούσουμε πολλά ονόματα ακόμη στο cast των ηρώων της Marvel..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,