Η Jennifer Aniston επιστρέφει στην τηλεόραση γιατί θεωρεί ότι ''εκεί βρίσκεται η ποιότητα'' – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jennifer Aniston επιστρέφει στην τηλεόραση γιατί θεωρεί ότι ”εκεί βρίσκεται η ποιότητα”

Ειδήσεις | 20-1-2017 |

Τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση έχει γίνει το μέρος όπου βλέπουμε κορυφαίες δημιουργίες, είτε μιλάμε για σειρές ή για VOD κυκλοφορίες ταινιών, ενώ αντίθετα ο κινηματογράφος έχει πάρει ελαφρά την κάτω βόλτα στο θέμα ποιότητας, όσο αναφορά το Hollywood τουλάχιστον. Απ΄ότι φαίνεται η Jennifer Aniston είναι μία από τους υποστηρικτές της παραπάνω άποψης.

Η ηθοποιός των λατρεμένων Friends, κατά τη διάρκεια του promotion της ταινίας της που θα κάνει πρεμιέρα στο Sundance Festival με τίτλο The Yellow Birds, μίλησε στο Variety για τις σκέψεις της πάνω στη δυναμική μεταξύ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και για το λόγο που θέλει να επιστρέψει στις σειρές.

”Το έχω σκεφτεί αρκετά. Εκεί βρίσκεται η δουλειά. Εκεί βρίσκεται η ποιότητα. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου θέλω να είμαι κομμάτι υπέροχων ιστοριών, συναρπαστικών χαρακτήρων, και επίσης απλά να περνάω καλά”.

Η Aniston σχολίασε επίσης και την αλλαγή που συμβαίνει στην βιομηχανία, με όλο και περισσότερες ταινίες να βγαίνουν κατευθείαν και στην τηλεόραση, μέσω γνωστών παρόχων περιεχομένου (το γνωστό και ως VOD) ή σε DVD, και όχι μόνο (ή και καθόλου) στους κινηματογράφους.

”Κάποτε μια ταινία που έβγαινε κατευθείαν σε αυτή τη μορφή θεωρούταν ότι δεν ήταν τόσο ποιοτική, αλλά για μένα κάτι τέτοιο είναι φανταστικό. Πάντα βέβαια θα μου αρέσει να πηγαίνω σινεμά. Υπάρχει κάτι που με κάνει να θλίβομαι για το ότι αυτή η εμπειρία συρρικνώνεται με το καιρό, αφού όλο και περισσότερος κόσμος μπορεί να δει τα πάντα από την οθόνη της τηλεόρασης του. Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής, αν κάτι είναι το ίδιο καλό – αν όχι καλύτερο – τότε γιατί όχι;”

Όπως φαίνεται η Aniston είναι πικραμένη, όπως και πολύ φαν, για την κάτω βόλτα που έχει πάρει η κινηματογραφική εμπειρία, αλλά μπορεί την ίδια στιγμή να δει και τα θετικά του να παρακολουθεί κανείς από την άνεση του σπιτιού του.

Η βιομηχανία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα μεταβατικό στάδιο, και με πολύ μεγάλα αστέρια από εδώ και από εκεί να κάνουν στροφή στην τηλεόραση, η Aniston σίγουρα δεν θα μείνει χωρίς παρέα.