Είναι οριστικό: Ο Ben Affleck δεν θα σκηνοθετήσει το The Batman – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι οριστικό: Ο Ben Affleck δεν θα σκηνοθετήσει το The Batman

Ειδήσεις | 31-1-2017 |

Το μεγάλο αυτό δράμα σχετικά με το αν τελικά ο Ben Affleck θα σκηνοθετήσει το The Batman έφτασε στο τέλος του. Σε μια νέα δήλωση στο Variety, ο Affleck απομακρύνεται επίσημα από τη θέση του σκηνοθέτη.

”Υπάρχουν συγκεκριμένοι χαρακτήρες που έχουν μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων” είπε ο ηθοποιός. ”Η ερμηνεία αυτού του ρόλου απαιτεί προσήλωση, πάθος και την καλύτερη δυνατή απόδοση από μένα. Έχει γίνει ξεκάθαρο ότι δεν μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές στο επίπεδο που απαιτείται. Μαζί με το studio, αποφάσισα να βρω έναν σκηνοθέτη που θα συνεργαστεί μαζί μου σε αυτή την τεράστια ταινία. Είμαι ακόμα μέσα σε αυτό, και θα το κάνουμε, αλλά αυτή τη στιγμή ψάχνουμε για σκηνοθέτη. Παραμένω απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό το project, και ανυπομονώ να το κάνω πραγματικότητα και να το φέρω στους φαν όλου του κόσμου”.

Το ίδιο το studio δημοσίευσε και αυτό μια δήλωση, λέγοντας, ”Η Warner Bros. υποστηρίζει απόλυτα την απόφαση του Ben Affleck και παραμένει αφοσιωμένη στο να συνεργαστεί μαζί του ώστε να έρθει μια standalone ταινία Batman στη ζωή”.

Το ψάξιμο για τον νέο σκηνοθέτη έχει ήδη αρχίσει, με τις πηγές του Variety να υποστηρίζουν ότι υπάρχει ήδη μια λίστα υποψηφίων, η οποία περιλαμβάνει τον σκηνοθέτη του War for the Planet of the Apes Matt Reeves.

Αν και είναι απογοητευτικό για τους φαν του Affleck να βλέπουν τον ηθοποιό – σκηνοθέτη να αφήνει τα ηνία της ταινίας, ο ρόλος του στην παραγωγή και ανάπτυξη του project παραμένει μεγάλος. Ανεξάρτητα από τους λόγους του, αυτή η κίνηση θα ανάψει κι άλλες φωτιές στο ήδη αμφιλεγόμενο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, που μέχρι τώρα έχει χάσει τους σκηνοθέτες τριών επερχόμενων ταινιών: του Wonder Woman, του The Flash και τώρα του The Batman.