Ετοιμάζεται το remake του "White Men Can't Jump" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ετοιμάζεται το remake του “White Men Can’t Jump”

Ειδήσεις | 18-1-2017 |

Σε μια εποχή που η ανακοίνωση ενός νέου remake θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθημερινή συνήθεια, δεν θα πρέπει να εντυπωσιάζει ότι το “White Men Can’t Jump” του 1992 ετοιμάζεται να ξαναβρεί το δρόμο του στις κινηματογραφικές αίθουσες. Πίσω από το project βρίσκεται ο, δημιουργός του “Black-ish”, Kenya Barris μαζί με τους Blake Giffin και Ryan Kalil, δύο γνωστούς αθλητές που τα τελευταία χρόνια έχουν ιδρύσει και μια εταιρία παραγωγής.

Την αυθεντική ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Woody Harrelson και ο Wesley Snipes, είχε σκηνοθετήσει ο Ron Shelton. Σε αυτή, οι δύο ηθοποιοί αναπαριστούσαν ένα ντουέτο μικροαπατεώνων μπασκετμπολίστων του δρόμου οι οποίοι ένωναν τις δυνάμεις τους ώστε να διπλασιάσουν τα κέρδη τους. Παράλληλα, το cast συμπλήρωνε η, εξαιρετική, Rosie Perez.

Αν και, μάλλον, κανείς δεν ανυπομονεί για ένα remake του “White Men Can’t Jump”, το όνομα του δημιουργού του, άκρως πετυχημένου, “Black-ish”, Kenya Barris σε συνδυασμό με το έξυπνο, για την εποχή του, σενάριο της αυθεντικής ταινίας είναι αρκετά για να τραβήξουν μερικά βλέμματα προς το remake.

Πάντως, αυτό δεν είναι το μόνο project του Barris καθώς ο ίδιος βρίσκεται πίσω και από το remake του “Shaft”, το οποίο ετοιμάζεται.