Η Disney αρνείται τις φήμες ότι διαπραγματεύεται για τα δικαιώματα της ψηφιακής εικόνας της Carrie Fisher – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Disney αρνείται τις φήμες ότι διαπραγματεύεται για τα δικαιώματα της ψηφιακής εικόνας της Carrie Fisher

Ειδήσεις | 17-1-2017 |

Πριν λίγες μέρες είχε δημοσιευθεί από πολλά μέσα ότι η Disney είχε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Carrie Fisher ώστε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της εικόνας της για μελλοντικές προσθήκες στο saga του Star Wars, προκαλώντας πολλούς να υποθέσουν ότι η ηθοποιός θα αναγεννηθεί ψηφιακά για το Star Wars: Episode IX.

Όπως ήταν φυσικό αυτά τα δημοσιεύματα προκάλεσαν μια μικρή αντιπαράθεση μεταξύ των φαν, με αποτέλεσμα τώρα η Lucasfilm να προχωρήσει στην άρνηση αυτών των φημών με το ακόλουθο κείμενο στο επίσημο site του Star Wars:

”Συνήθως δεν απαντάμε σε εικασίες των φαν ή του τύπου, αλλά κυκλοφορεί μια φήμη για την οποία θα θέλαμε να τοποθετηθούμε. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φαν ότι η Lucasfilm δεν έχει σχέδια να αναδημιουργήσει ψηφιακά την ερμηνεία της Carrie Fisher ως Πριγκίπισσα ή Στρατηγό Leia Organa. Η Carrie Fisher ήταν, είναι και θα είναι πάντα κομμάτι της οικογένειας της Lucasfilm. Ήταν η πριγκίπισσα μας, η στρατηγός μας, και πάνω από όλα η φίλη μας. Ακόμα πονάμε από τον χαμό της. Λατρεύουμε την μνήμη της και την κληρονομιά της ως πριγκίπισσα Leia, και πάντα θα προσπαθούμε να τιμάμε όλα αυτά που έδωσε στο Star Wars.

Διαβάστε επίσης:

Η Carrie Fisher είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το Star Wars: Episode VIII