Το Batman καθυστερεί, το Justice League είναι ένα ''χάος'' σύμφωνα με πηγές – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Batman καθυστερεί, το Justice League είναι ένα ”χάος” σύμφωνα με πηγές

Ειδήσεις | 11-1-2017 |

Τους τελευταίους μήνες έχουμε ακούσει σε πολλές περιπτώσεις τον Ben Affleck να μας λέει ότι το σενάριο του για το The Batman δεν είναι ακόμα έτοιμο, παρά την επιμονή της Warner Bros. τα γυρίσματα της σόλο ταινίας να ξεκινήσουν την Άνοιξη.

Την προηγούμενη βδομάδα, ο Affleck δήλωσε ότι θα προτιμούσε να μην έκανε την ταινία από το να παραδώσει κάτι για το οποίο δεν είναι χαρούμενος. Τώρα έρχεται ένα δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι η Warner Bros. αποφάσισε να καθυστερήσει τελικά την παραγωγή, προφανώς για να δώσει στον Affleck περισσότερο χρόνο να δουλέψει πάνω στο σενάριο.

Σύμφωνα με το Batman-On-film, η παραγωγή έχει μετατεθεί ”μερικούς μήνες αργότερα”, κάτι που σημαίνει ότι η ταινία δεν θα ξεκινήσει γυρίσματα μέχρι το καλοκαίρι το νωρίτερο, και μπορεί κάτι τέτοιο να εγείρει και ερωτήματα για την προγραμματισμένη του ημερομηνία κυκλοφορίας το 2018.

Το δημοσίευμα συνεχίζει για να αποκαλύψει ότι σύμφωνα με πηγές του site το Justice League είναι ένα χάος, και κάνει ακόμα και την υπόθεση ότι ο Affleck ίσως έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει το κινηματογραφικό σύμπαν της DC.

Αν τα παραπάνω είναι αλήθεια, τότε αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φαν της DC. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι μια ταινία DC είναι χαοτική πριν ακόμα βγει, κάτι που τελικά βγήκε αληθινό στο παρελθόν. Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα δημοσιεύματα θα αποδειχτούν ότι είναι απλά φήμες γιατί το σύμπαν της DC δεν αντέχει πολλά παραπάνω χτυπήματα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του Justice League: