Με 50.000$ παίζεις στη νέα ταινία του Wes Anderson – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Με 50.000$ παίζεις στη νέα ταινία του Wes Anderson

Ειδήσεις | 6-1-2017 |

Μόλις την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό, δια στόματος σκηνοθέτη, το cast του animation “Isle of Dogs“. Την ανακοίνωση του χαρισματικού Wes Anderson λοιπόν έμελλε να ακολουθήσει η διαρροή του poster της ταινίας που εστιάζει στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα..

Ένα νεαρό αγόρι από την Ιαπωνία βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος του ιδιαίτερου κινηματογραφιστή, το οποίο μάλιστα έχετε την δυνατότητα να βάλετε στο σπίτι σας. Αν αναρωτιέσαι αγαπητέ cinefreak πως είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, o Wes Anderson έχει την λύση..

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το νέο φιλμ του Wes Anderson

Ο 47χρονος σκηνοθέτης από το Texas βάζει μπροστά ένα νέο, ιδιαίτερο επιχειρηματικό εγχείρημα σύμφωνα με το οποίο οι πιστοί οπαδοί του μπορούν να πάρουν υπογεγραμμένο poster του φιλμ με ένα “συμβολικό” ποσό της τάξεως των $10.000. Αν πάλι είσαι διατεθειμένος να φτάσεις στα άκρα για Wes.. τότε δώσε $50.000 και πάρε μέρος στο original cast. Μάλιστα καλά διάβασες! Δίνεις κάτι παραπάνω βέβαια, αλλά γνωρίζεις Anderson και μαζί τους Edward Norton, Bill Murray, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Harvey Keitel και φυσικά την Scarlett Johansson(+Yoko Ono). Όλα τα παραπάνω θα λάβουν χώρα στο Λονδίνο, όπου θα υπάρξει και σχετική ξενάγηση στον χώρο των γυρισμάτων. Δε σου φτάνουν όλα αυτά; Τότε θα πάρεις και μια αυθεντική κούκλα-μινιατούρα ενός εκ των πρωταγωνιστικών σκύλων.

Πάμε τώρα να δούμε τι κρύβεται πίσω από τούτα τα ποσά που ζητά ο πολυτάλαντος σκηνοθέτης. “CrowdRise” το όνομα της εν λόγω εκστρατείας και ουσιαστικά πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό τον οποίο ίδρυσε ο Martin Scorsese με σκοπό την προφύλαξη και διατήρηση της ιστορίας της 7ης τέχνης. Δουλεύοντας σε συνεργασία με επιφανή στούντιο, το ίδρυμα έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αποκατάσταση -σχεδόν- 700 φιλμ, τα οποία καθίστανται προσιτά στο κοινό μέσα από φεστιβάλ, μουσεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα ανά τον κόσμο..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,