Οι ταινίες στις αίθουσες – 29 Δεκμβρίου – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ταινίες στις αίθουσες – 29 Δεκμβρίου

Πρεμιέρες | 29-12-2016 |

Η τελευταία κινηματογραφική Πέμπτη της χρονιάς κλείνει με 5 νέες ταινίες στις αίθουσες. Ταυτόχρονα συνεχίζονται το εξαιρετικό “La La Land” με την Emma Stone και τον Ryan Gosling καθώς και η “Κοκκινη Χελώνα”. Πάμε να δούμε και τις 5 νέες ταινίες που παίζονται από σήμερα.

Passengers Σε 46 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα 

Ένα διαστημόπλοιο ταξιδεύει έτη φωτός μακριά από την γη, προς μία απομακρισμένη αποικία, μεταφέροντας χιλιάδες ανθρώπους προς το νέο τους σπίτι. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού δύο από τους επιβαίνοντες, θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους ενενήντα χρόνια πριν από ότι θα έπρεπε εξαιτίας μιας δυσλειτουργίας στο σύστημα. Οι δύο τους θα πρέπει τώρα να δουν τι πήγε στραβά με το διαστημόπλοιο αλλά και να γνωριστούν, στο ταξίδι τους προς το νέο τους σπίτι. Θα καταφέρουν να καταφέρουν τους στόχους τους;

Δείτε την κριτική μας και το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία


Η χορεύτρια/La danseuse-Σε 3 αίθουσες

Τίποτα από το παρελθόν και την ιστορία της Λόι Φούλερ δεν προμήνυε ότι θα γινόταν σύμβολο της Μπελ Επόκ, πόσο μάλλον χορεύτρια στην Όπερα του Παρισιού. Ακόμη και μπροστά στο φόβο του μόνιμου τραυματισμού ή της τύφλωσης, η φλογερή Λόι δε σταματούσε σε τίποτα, προκειμένου να τελειοποιήσει το χορό της. Η συνάντηση της με την Ισαντόρα Ντάνκαν, μιας νεαρής γεμάτη ταλέντο και φιλοδοξία, θα σημάνει την αρχή της πτώσης της.

Δείτε την κριτική μας και το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία


The Great Wall / Το σινικό τείχος- Σε 76 αίθουσες (σε όλη την χώρα)

Μία ομάδα επίλεκτων ανδρών πολεμάει για την ανθρωπότητα στο πιο επιβλητικό μνημείο της ανθρωπότητας, το Σινικό Τείχος. Ο Zhang Yimou στο πρώτο του αγγλόφωνο φιλμ σκηνοθετεί τον Matt Damon να πολεμάει τέρατα… και να έχει κοτσιδα.

Δείτε την κριτική μας και το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία


Poesía sin fin / Ποίηση χωρίς τέλος -Σε 1 αίθουσα

 

Βρισκόμαστε στο Σαντιάγο της Χιλής. Τη δεκαετία του ’40 και του ’50 ο «Αλεχαντρίτο» Χοδορόφσκι αποφασίζει να γίνει ποιητής, ενάντια στη θέληση της οικογένειάς του. Μπαίνοντας στους κύκλους της καλλιτεχνικής αβάν γκαρντ της εποχής, ο εικοσάχρονος Αλεχάντρο θα γνωρίσει τον Ενρίκε Λιν, τη Στέλλα Ντίαζ, τον Νικάνορ Πάρρα και άλλους πολλά υποσχόμενους αλλά άγνωστους ακόμα νεαρούς συγγραφείς, που στη συνέχεια θα γίνουν οι Μεγάλοι της μοντέρνας λατινοαμερικάνικης λογοτεχνίας. Βυθισμένοι σ’ έναν κόσμο ποιητικού πειραματισμού θα ζήσουν όλοι μαζί, όπως λίγοι αποτόλμησαν στο παρελθόν: αισθησιακά, αυθεντικά, με τρέλα και πλήρη ελευθερία.

Δείτε την κριτική μας και το πρόγραμμα των αιθουσών για την ταινία


Why Him? -Σε 16 αίθουσες

Στη νέα ταινία του John Hamburg (I love You, Man) ο Bryan Cranston είναι ο Ned, ένας υπερπροστατευτικός πατέρας που λατρεύει την έξυπνη, συνετή κόρη του (Zoey Deutch) η οποία σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Stanford. Αλλά όταν εκείνος, η γυναίκα του και ο μικρότερος γιος τους πηγαίνουν να την επισκεφτούν στις διακοπές, ανακαλύπτει έντρομος ότι τα έχει φτιάξει με τον Laird (James Franco), έναν αντιπαθητικό, εκκεντρικό και τελείως αδιάκριτο εκατομμυριούχο του internet. Παρά το προφανές πλεονέκτημα στο να παντρευτεί έναν πλούσιο η κόρη του, ο Ned τον μισεί με την πρώτη ματιά, ενώ ο Laird που τον θεωρεί από την άλλη ήδη πεθερό του, προσπαθεί με τους πιο τρελούς τρόπους