Η Shailene Woodley ναυαγεί στον Ειρηνικό στη νέα της ταινία – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Shailene Woodley ναυαγεί στον Ειρηνικό στη νέα της ταινία

Ειδήσεις | 9-12-2016 |

Είναι αλήθεια ότι μέσα από τις ερμηνείες της τα τελευταία έτη, η Shailene Woodley έχει καταφέρει να κάνει το όνομα της συνώνυμο της επιτυχίας. Περιζήτητη στους λαμπερούς λόφους του Hollywood η νεαρή ηθοποιός, καθώς φαίνεται, έχει μια ακόμη πρόταση στα χέρια της.

Ο σκηνοθέτης του “Everest“, Baltasar Kormakur, επιθυμεί διακαώς την πολυτάλαντη κορασίδα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του νέου δράματος που ετοιμάζει. Τα δεδομένα στην παρούσα φάση μοιάζουν να είναι με το μέρος του Σκανδιναβού σκηνοθέτη αφού το μέλλον του “Divergent” μόνο σίγουρο δεν μπορεί να θεωρείται. Γεγονός που κάνει την όμορφη Shailene να σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση που έχει στα χέρια της για το “Adrift“.

Το σενάριο της ταινίας φέρει τις υπογραφές των Aaron και Jordan Kandell ενώ παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. H Tami Oldham απέπλευσε από την Ταϊτή με την συντροφιά του αρραβωνιαστικού της, Richard Sharp, για τον διάπλου της γης. Ένα ταξίδι που ξεκινά με ούριο άνεμο και καθαρό ουρανό.. καταλήγει σε τυφώνα στην καρδιά του Ειρηνικού ωκεανού, 1500 μίλια μακριά από την πλησιέστερη ακτή. Με το πέρας του τυφώνα όμως, ο σύζυγος αγνοείται και η Tami βρίσκεται μόνη κι αβοήθητη σε αχαρτογράφητα νερά με ελάχιστο νερό κι ακόμη λιγότερο φαγητό..

Η Shailene Woodley δεν έχει δώσει ακόμη τελική απάντηση όπως και να’ χει όμως θα την δούμε σύντομα στη νεότερη ταινία του Oliver Stone με τίτλο “Snowden” αλλά και στη μίνι-σειρά του HBO “Big Little Lies“..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,