Πρώτες φωτος για το Okja του Bong Joon-ho (Snowpiercer) που θα έχει για τέρας τον... καπιταλισμό – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες φωτος για το Okja του Bong Joon-ho (Snowpiercer) που θα έχει για τέρας τον… καπιταλισμό

Ειδήσεις | 29-12-2016 |

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο περσινό Snowpiercer, o Κορεάτης σκηνοθέτης Bong Joon-ho, επιστρέφει και πάλι με Αγγλικό καστ που είναι για ακόμα μια φορά γεμάτο σταρ. Όπως και στο Snowpiercer στην νέα του ταινία, με τίτλο Okja, θα πρωταγωνιστεί η φοβερή Tilda Swinton, ενώ δίπλα της θα παίζουν οι Jake GyllenhaalPaul Dano, Kelly Macdonald, Lilly Collins και Bill Nighy, σε ένα ονειρικό καστ.

Μετά την πρώτη φωτογραφία με την Swinton, έχουμε σήμερα και την πρώτη φωτο με την Collins από την ταινία.

Το Okja, είναι μια παραγωγή του Netflix, κάτι που σημαίνει ότι θα την δούμε στην πλατφόρμα σε παγκόσμια πρεμιέρα σε κάποια στιγμή το 2017. Πιθανό είναι βέβαια να την δούμε λίγο πιο πριν σε κάποιο από τα μεγάλα Φεστιβάλ του φθινοπώρου ή του χειμώνα.

Η ταινία θα επικεντρώνεται σε μία έφηβη γυναίκα από την Κορεάτικη επαρχία του Gangwon-do. Η πρωταγωνίστρια αναμένεται να βρίσκεται στην Κορέα αλλά και να ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη, όπου θα συναντήσει και το Αγγλόφωνο καστ που σας είπαμε μόλις. Έτσι μάλλον οι ηθοποιοί αυτοί θα παίζουν δεύτερους ρόλους και όχι πρωταγωνιστικούς. Η ταινία έχει να κάνει επίσης με ένα τέρας, με το όνομα “Okja”. Είναι η δεύτερη ταινία του σκηνοθέτη που έχει να κάνει με τέρατα καθώς το The Host του 2006 ήταν η πρώτη που περιλάμβανε ένα τέρας στην Νότια Κορέα. Η ταινία μάλιστα έγινε μεγάλη επιτυχία στο Νοτιοκορεάτικο box-office.

Αν και στην αρχή η ταινία φαινόταν να είχε να κάνει με κάποιο τέρας, ο σκηνοθέτης σε πρόσφατη συνέντευξή του μας έκανε να καταλάβουμε πως το τέρας είναι ο καπιταλισμός. Μάλιστα είπε “Στην Wall Street είναι η καρδιά του καπιταλισμού. Εκεί έχουμε κάνει γυρίσματα. Στην επιφάνεια θα δείτε μια ιστορία για ένα τέρας. Αλλά στην πραγματικότητα είναι μια ιστορία για τον καπιταλισμό.”