Πέθανε η Debbie Reynolds μία μέρα μετά την κόρη της Carrie Fischer – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πέθανε η Debbie Reynolds μία μέρα μετά την κόρη της Carrie Fischer

Ειδήσεις | 29-12-2016 |

Καμιά φορά η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Ενώ δεν έχουμε καν προλάβει να συνειδητοποιήσουμε τον θάνατο της Carrie Fischer, μία μόλις μέρα μετά η μητέρα της, επίσης γνωστή ηθοποιός και αστέρας του Hollywood έφυγε από την ζωή. Η Debbie Reynolds ήταν 84 χρονών και διακιμίστηκε στο νοσοκομείο στις 28 Δεκέμβρη για να αφήσει λίγο αργότερα την τελευταία της πνοή.

Ο γιος της Todd Fisher μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του λίγες μόνο ώρες μετά τον θάνατο της αδερφής του. “Μου λείπει η Carrie, πάρα πολύ.” δήλωσε ο Todd ότι είπε η μητέρα του το ίδιο πρωί συμπληρώνοντας ότι τα τελευταία της λόγια είναι ότι πάει να βρει την κόρη της… Ανατριχιαστικό.

Η Debbie έγινε γνωστή σαν Helen Kane στην ταινία του 1950 “Three Little Words”, για την οποία προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα, ενώ όλοι την έμαθαν λίγο αργότερα το 1952 στο “Singin’ in the Rain”. Έπαιξε επίσης στα “The Affairs of Dobie Gillis” (1953), “Susan Slept Here” (1954), “Bundle of Joy” (1956), “The Catered Affair” (1956) and “Tammy and the Bachelor” (1957).