Ο Ryan Reynolds θέλει ταινία με "Deadpool" και "Wolverine" μαζί – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ryan Reynolds θέλει ταινία με “Deadpool” και “Wolverine” μαζί

Ειδήσεις | 13-12-2016 |

Deadpool και Wolverine είχαν μια ατυχέστατη συνάντηση 7 χρόνια πριν στο “X-Men Origins: Wolverine“. Σίγουρα ο Ryan Reynolds θέλει να ξεχάσει την πρώτη του μετενσάρκωση σε Deadpool αφού η εν λόγω ταινία αποτελεί αδιαμφισβήτητα την πιο αδύναμη της σειράς.

Μετά την περσινή επιτυχία του δικού του, ιδιαίτερου ήρωα όμως τα πράγματα και οι καταστάσεις έχουν αλλάξει καθολικά. Πλέον ο Reynolds μπορεί να καυχιέται και να υποστηρίζει -δικαίως- πως ο παράφρων ήρωας που κρύβεται κάτω από την μάσκα είναι το ίδιο αγαπητός με τον Wolverine. Box office, κριτικές, βραβεία κι αισίως υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Το sequel του “Deadpool” θα έχει νέο σκηνοθέτη!

Ο 40χρονος ηθοποιός από το Vancouver λοιπόν υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξη, στο Entertainment Weekly, πως θα ήθελε πάρα πολύ να δει τους δυο αντιήρωες σύμμαχους στο ίδιο φιλμ..

Θέλω Deadpool και Wolverine μαζί στην ίδια ταινία” είπε αρχικά και συνέχισε..

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πείσουμε τον Hugh.. Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον χώρο.. Αυτός είναι ένας από τους πιο βασικούς λόγους που θα ‘θελα να συνεργαστούμε πάλι.. ο άλλος είναι γιατί πιστεύω ότι οι 2 ήρωες έχουν χημεία..

Deadpool”: Η πιο επιτυχημένη R-Rated ταινία

Καλά τα κομπλιμέντα του Καναδού ηθοποιού παρόλα αυτά ο Jackman μας διαβεβαιώνει από την άκρη της γης (Αυστραλία) πως το κεφάλαιο Wolverine κλείνει οριστικά με το πέσιμο της αυλαίας του “Logan“. To καλοκαίρι ’17 οι X-Men επιστρέφουν με Wolverine και λοιπή κομπανία..

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,