Ο Michael Fassbender θα παίξει τον ''διάβολο'' στο Weightless του Terrence Malick – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Michael Fassbender θα παίξει τον ”διάβολο” στο Weightless του Terrence Malick

Ειδήσεις | 30-12-2016 |

Το Weightless του Terrence Malick είναι αρκετό καιρό στα σκαριά, με τα γυρίσματα του να έχουν ήδη ξεκινήσει από το 2012. Φέτος επιτέλους απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας και εκτός απροόπτου θα το δούμε να παίζεται στις σκοτεινές αίθουσες τον Μάρτιο του 2017. Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά για αυτήν την τόσο αναμενόμενη ταινία αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε δει ούτε καν ένα trailer για να καταλάβουμε περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Μια νέα δημοσίευση από το The Times όμως έριξε λίγο παραπάνω φως στο μυστηριώδες project του σπουδαίου δημιουργού αποκαλύπτοντας μας μερικές νέες πληροφορίες.

Το δημοφιλές μέσο αναφέρει ότι ο Michael Fassbender, ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, θα παίξει έναν χαρακτήρα που θα έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Εωσφόρο. Το άρθρο συνεχίζει για να αποκαλύψει επίσης ότι στην ταινία θα εμφανιστούν και ο Iggy Pop με τον John Lydon, οι πρώην frontmen των Stooges και Sex Pistols αντίστοιχα.

Ο Iggy και ο Lydon δεν θα είναι οι μόνοι μουσικοί που θα κάνουν την εμφάνισης τους στο Weightless, καθώς ο Malick έχει επιστρατεύσει επίσης τους Arcade Fire, Alan Palomo, Iron & Wine, Fleet Foxes και The Black Lips, τους οποίους τράβηξε σε ένα μουσικό φεστιβάλ του Austin City Limits κάποια χρόνια πριν. Η ταινία διαδραματίζεται στην μουσική σκηνή του Austin στο Texas και επικεντρώνεται σε δύο ερωτικά τρίγωνα που συνδέονται μεταξύ τους.

Ο Malick έχει μαζέψει ένα εντυπωσιακό cast για την συγκεκριμένη ταινία που περιλαμβάνει τους Ryan Gosling, Christian Bale, Natalie Portman, Rooney Mara, Cate Blanchett, Haley Bennett, Val Kilmer, Benicio del Toro, Clifton Collins Jr., Bérénice Marlohe και πολλούς άλλους. Κάποιοι από τους ηθοποιούς βέβαια δεν είναι τόσο σίγουροι για το αν θα καταφέρουν να είναι στην τελική έκδοση της ταινίας, δεδομένου του ότι ο Malick έχει το συνήθειο να κόβει σημαντικά κομμάτια από τους ρόλους των ηθοποιών ή να τους αφαιρεί και τελείως στο post-production.