Ο Liam Neeson για την ευεργετική επίδραση του "Silence" στην ζωή του – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Liam Neeson για την ευεργετική επίδραση του “Silence” στην ζωή του

Ειδήσεις | 20-12-2016 |

To κινηματογραφικό γίγνεσθαι κινείται εδώ και μερικές μέρες στους ρυθμούς της νέας ταινίας του Martin Scorsese. Σύνηθες φαινόμενο του οποίου γινόμαστε μάρτυρες κάθε φορά που έρχεται νέο φιλμ του οσκαρικού σκηνοθέτη.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του “Silence” λοιπόν, έκανε ειδική μνεία στην επίδραση που είχε στον ίδιο η παραγωγή του έργου αλλά και η συνεργασία του με τον Martin Scorsese.
O Liam Neeson μίλησε στο People για την αντανάκλαση που είχε στην ζωή του ο ρόλος του Ιερέα που ενσαρκώνει στην εν λόγω ταινία.

Αναρωτιέμαι διαρκώς για την πίστη μου και μου φαίνονται όλα τόσο ρευστά” είπε αρχικά ο 64χρονος ηθοποιός..

Το άλλο συστατικό της πίστης που εξερευνεί ο Martin Scorsese είναι η αμφιβολία. Και η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ακόμη και η αμφιβολία είναι θεοσταλμένη. Όταν έχεις την ελευθερία να αναρωτιέσαι για τον Θεό και επιλέγεις να πιστεύεις σε Αυτόν.. τότε το γιορτάζεις!

Τάδε έφη Liam Neeson περί πίστης, Θεού κι εσωτερικού διαλογισμού..

Όσον αφορά το “Silence” τώρα, η κάμερα του Scorsese πέφτει πάνω σε 2 ιερείς που ταξιδεύουν στην Ιαπωνία με σκοπό να εντοπίσουν τον μέντορα τους. Η ιστορία ξεδιπλώνεται κατά την διάρκεια του 17ου αιώνα τότε που ο Χριστιανισμός απαγορευόταν αυστηρά και οι ιερείς δέχονταν πόλεμο από κάθε μέτωπο.

Το “Silence” του Martin Scorsese βασίζεται στη νουβέλα(1966) του Shusaku Endo και θα πλημμυρίσει τις σκοτεινές αίθουσες στις 23 του Δεκέμβρη με τους Andrew Garfield και Adam Driver στο πλευρό του Liam Neeson..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,