Ο Jason Bourne ετοιμάζει νέα περιπέτεια.. – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Jason Bourne ετοιμάζει νέα περιπέτεια..

Ειδήσεις | 6-12-2016 |

Ο Jason Bourne επέστρεψε φέτος στις σκοτεινές αίθουσες και μαζί του έφερε 415 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.. ακόμη κι αν δεν ενθουσίασε τους κριτικούς ανά τον κόσμο. Στους ρυθμούς του χρήματος λοιπόν θέλει να συνεχίσει να χορεύει ο παραγωγός του φιλμ Frank Marshall -καθώς φαίνεται- αφού ήδη κάνει τις απαραίτητες προεργασίες για νέο sequel.

O Matt Damon συνοψίζει τις “Bourne” ταινίες σε 90′!

Πρωταρχικός στόχος του ισχυρού άνδρα της Kennedy/Marshall productions είναι να διατηρήσει τους Paul Greengrass και Matt Damon στο team τονίζοντας μάλιστα πως οι πρώτες επαφές είναι θετικότατες.

Σε συνέντευξη που παρέδωσε στο Yahoo! Movies ο Frank Marshall αναφέρθηκε εκτενώς επί του θέματος..
Προφανώς είναι πολύ ευχαριστημένοι και οι 2 με το αποτέλεσμα της ταινίας αλλά όλα εξαρτώνται από την ιστορία.. Αυτό μου είπαν Greengrass και Damon! Έλα με ένα καλό στόρι και το συζητάμε..

Με τούτα τα λόγια ο παραγωγός του έργου θέλησε να φανερώσει την θετική ενέργεια που περιρρέει εν όψει sequel και συνέχισε σε ανάλογο ύφος..
“Επομένως στην παρούσα φάση κάνουμε ένα διάλειμμα κι έπειτα θα βουτήξουμε εκ νέου στον κόσμο του Jason Bourne για να βρούμε καινούρια ιστορία..”

Δείτε εδώ τον Matt Damon σε μηχανή ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της “Αθήνας”..

Τέλος ο Marshall δεν παρέλειψε πει δυο λόγια για τον μελλοντικό Jason Bourne..
“Δεν γίνεται να είναι συνέχεια ο Bourne που γνωρίσαμε 15 χρόνια πριν, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα διαφορετικά πράγματα που μπορεί να κάνει.. Θα είναι ώριμος..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,