Ο James Franco επιβεβαιώνει την συμμετοχή του στο Alien: Covenant – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο James Franco επιβεβαιώνει την συμμετοχή του στο Alien: Covenant

Ειδήσεις | 21-12-2016 |

Την προηγούμενη βδομάδα είχε ακουστεί για πρώτη φορά ως φήμη ότι ο James Franco έχει έναν μικρό ρόλο στο Alien: Covenant του Ridley Scott. Τώρα έρχεται ο ίδιος ο Franco να επιβεβαιώσει τα νέα – μάλλον όμως άθελα του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο HeyUGuys! στα πλαίσια του promotion της τελευταίας του ταινίας Why Him, ο Franco ερωτήθηκε για το επερχόμενο sequel του Prometheus. Στην ερώτηση για το αν όντως έχει κάποιον ρόλο, είπε: ”Τα νέα έχουν μαθευτεί; Δεν ξέρω αν προσπαθεί να με ξεγελάσει ώστε να μιλήσω γι’ αυτό..”

Στη συνέχεια μίλησε για τη σημασία του Alien franchise γι’αυτόν καθώς μεγάλωνε, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να πει πολλά για το ρόλο του. Αυτά που ήδη ξέρουμε από παλιότερα δημοσιεύματα είναι ότι όντως ο ρόλος του θα είναι μικρός. Θα εμφανιστεί πιθανότατα στα πρώτα δέκα λεπτά της ταινίας και μετά σε πολύ μικρές δόσεις κατά την υπόλοιπη διάρκεια, ενώ φημολογείται ότι θα παίξει τον Branson, τον καπετάνιο του Covenant και σύζυγο της Daniels, χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Katherine Waterstone.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω: