Ο David Ayer στο spinoff του Suicide Squad με την Harley Quinn και την θηλυκή παρέα της – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο David Ayer στο spinoff του Suicide Squad με την Harley Quinn και την θηλυκή παρέα της

Ειδήσεις | 14-12-2016 |

Για πολλούς μήνες τώρα ακούγαμε φήμες για ένα spinoff του Suicide Squad με παραγωγό την Margot Robbie το οποίο θα επικεντρώνεται περισσότερο στην Harley Quinn, αλλά δεν είχαμε κάτι χειροπιαστό μέχρι τώρα.

Σύμφωνα όμως με το The Hollywood Reporter το project τελικά προχωράει, αφού ο David Ayer έχει ήδη υπογράψει για να σκηνοθετήσει μια ταινία που θα επικεντρώνεται σε μια ομάδα ”κακών κοριτσιών” στην πόλη του Batman με τίτλο Gotham City Sirens. Στη σελίδες των κόμικ της DC, οι ”Sirens” αποτελούνται κυρίως από αντιπάλους του Σκοτεινού Ιππότη, όπως η Quinn, η Catwoman και η Poison Ivy.

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει η Geneva Robertson- Dworet (Tomb Raider reboot, Sherlock Holmes 3) με παραγωγό την Robbie και επιβλέποντες τους Geoff Johns και John Berg.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Warner Bros. ελπίζει ακόμα στην ανάπτυξη και ενός sequel του Suicide Squad, που παρά τις κακές κριτικές απέφερε κοντά στα 750 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, όπως επίσης και σε μια πιθανή ταινία για τον Deadshot του Will Smith.