Ο Daniel Craig λέει "ΝΑΙ" στον 007 και βάζει τέλος στο σίριαλ James Bond – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Daniel Craig λέει “ΝΑΙ” στον 007 και βάζει τέλος στο σίριαλ James Bond

Ειδήσεις | 13-12-2016 |

Έχει περάσει κάτι περισσότερο από ένας χρόνος από την προβολή του “Spectre” στις σκοτεινές αίθουσες και ολόκληρο το κινηματογραφικό στερέωμα εξακολουθεί ν’ ασχολείται με το μέλλον του 007 στην μεγάλη οθόνη.

Οι επικρατέστεροι διάδοχοι του James Bond σε περίπτωση που ο Daniel Craig βγάλει το σμόκιν!

Ο Daniel Craig εδώ και 13 μήνες, περίπου, αρνείται πεισματικά να μιλήσει ανοιχτά για το τι μέλλει γενέσθαι με σμόκιν του James Bond που τον περιμένει καρτερικά στην ντουλάπα των Studio της Pinewood. Οι πρώτες πληροφορίες που ακολούθησαν τον απόηχο του “Spectre” ανέφεραν πως ο γοητευτικός Λονδρέζος αρνείται κάθε πρόταση ανανέωσης όσα μηδενικά κι αν είχε το συμβόλαιο. Δεν χωρά καμιά αμφιβολία πως ο Daniel Craig ήθελε πολύ να κάνει στροφή στην καριέρα του αποβάλλοντας από πάνω του έναν ρόλο που τείνει να ταυτιστεί μαζί του.

O Daniel Craig ήταν πάντα η πρώτη επιλογή για την επόμενη ταινία 007!

Ένα έτος αργότερα όμως τα περιθώρια μοιάζουν να έχουν στενέψει αρκετά τόσο για τον 48χρονο ηθοποιό όσο και για τον ιστορικό πράκτορα που δυσκολεύεται να βρει διάδοχο..

Καθώς φαίνεται όμως τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει ριζικά. Στην τελευταία θεατρική παραγωγή του Craig (“Othello“) στη Νέα Υόρκη συνέβαλε τα μέγιστα η Barbara Broccoli. Η εν λόγω κυρία είναι ο άνθρωπος που έφερε τον Daniel στα παπούτσια του Bond πίσω στο μακρινό 2006 για χάρη του “Casino Royale” για ν’ ακολουθήσουν τα “Quantum of Solace“, “Skyfall” και “Spectre“.

H συνεργασία Craig-Broccoli στο σανίδι του θεάτρου ενδέχεται να κρύβει πίσω από την κουρτίνα το martini του 007 αφού σύμφωνα με το Aceshowbiz η επιφανής παραγωγός έχει καταφέρει να αποσπάσει την πολυπόθητη υπογραφή του Daniel για το “Bond 25“..

O 25os Bond θα ξεκινήσει την άνοιξη!

Μπορεί κατά καιρούς να βλέπουμε τα ονόματα των Idris Elba, Tom Hiddleston και Michael Fassbender να φιγουράρουν στην Aston Martin του 007, καθώς φαίνεται όμως ο Daniel Craig θα είναι τελικά εκείνος που πιάσει τιμόνι..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,