Η Keira Knightley και η μυστική επιστροφή της στους "Πειρατές της Καραϊβικής" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Keira Knightley και η μυστική επιστροφή της στους “Πειρατές της Καραϊβικής”

Ειδήσεις | 20-12-2016 |

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως η Keira Knightley είχε βάλει τελεία στους “Πειρατές της Καραϊβικής” έρχεται το έγκυρο TooFab να ανατρέψει όλα τα δεδομένα. Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω site η όμορφη ηθοποιός γύρισε, κάτω από άκρα μυστικότητα, σκηνές για το “Dead Men Tell No Tales” που θα πάρει διανομή το προσεχές καλοκαίρι.

Το ύστατο sequel αναμένεται να ενώσει και πάλι την παλιά φουρνιά των “Πειρατών” αφού μαζί με την Knightley επιστρέφει και ο Orlando Bloom στην παρέα των Johnny Depp και Geoffrey Rush.

Το επερχόμενο φιλμ θ’ ακολουθεί τον μυστηριώδη Capitan Salazar(Javier Bardem) που ηγείται μια στρατιάς πειρατών-φαντασμάτων. Στόχος του αδίστακτου στόλου του δεν είναι άλλος από τον αφανισμό κάθε πειρατή που πλέει στις 7 θάλασσες. Συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του πολυμήχανου Jack Sparrow που σίγουρα δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια.

O Johnny Depp τραυματίστηκε στα γυρίσματα των Πειρατών!

Οι Joachim Ronning και Espen Sandberg δίνουν πνοή στο σενάριο του Jeff Nathanson ενώ πέραν των υπόλοιπων πρωταγωνιστών άξια αναφοράς είναι η συμμετοχή του Paul McCartney στο cast..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,