Η Jeniffer Aniston ζητά από τη Vanessa Bayer να σταματήσει να υποδύεται τη Rachel στο Saturday Night Live. – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jeniffer Aniston ζητά από τη Vanessa Bayer να σταματήσει να υποδύεται τη Rachel στο Saturday Night Live.

Ειδήσεις | 4-12-2016 |

Η νοσταλγία των 90s έχει χτυπήσει κόκκινο αυτός είναι ο λόγος που πολλά αγαπημένα σόου της δεκαετίας επιστρέφουν στη μικρή οθόνη ή μέσω του Netflix  όπως συνέβη με τις σειρές “Fuller House” and “Gilmore Girls”.Τα “Φιλαράκια”είναι ίσως η χαρακτηριστικότερη sitcom της εποχής, για αυτό και η Vanessa Bayer εμφανίστηκε ως “Rachel Green” στο ‘Saturday Night Live‘ για να μιλήσει για το θέμα αυτό.

Ενώ η Bayer έκανε έναν πετυχημένο μονόλογο της Rachel ,μια “εξοργισμένη” Jeniffer Aniston μπαίνει στο στούντιο δηλώνοντας πως πήρε την απόφαση να έρθει στο live καθώς η Bayer της έστελνε ασταμάτητα μηνύματα για τη σειρά.Της ζητά να σταματήσει να υποδύεται τη Rachel λέγοντας χαρακτηριστικά :”Τα Φιλαράκια προβάλλονταν   5,000,005 χρόνια πριν,νομίζω πως ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις τη σειρά!”κάνοντας έτσι το κοινό να ξεσπάσει σε (ένοχα;) γέλια.

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην επερχόμενη ταινία Office Christmas Party,όπως φαίνεται και στο παρακάτω απόσπασμα η χημεία τους είναι απίστευτη!

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,