Το FX παρήγγειλε πιλοτικό επεισόδιο για το spin-off του Sons of Anarchy με τίτλο Mayans MC – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το FX παρήγγειλε πιλοτικό επεισόδιο για το spin-off του Sons of Anarchy με τίτλο Mayans MC

TV, Ειδήσεις | 2-12-2016 |

Από τότε που η δημοφιλής σειρά Sons of Anarchy του FX ολοκληρώθηκε το 2014, έχουν υπάρξει πολλές συζητήσεις για την επέκταση του franchise με την μορφή μιας spinoff ή prequel σειράς. Κάτι τέτοιο είναι τώρα ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, καθώς το κανάλι παρήγγειλε επίσημα ένα πιλοτικό επεισόδιο για το μέχρι τώρα φημολογούμενο spinoff το οποίο θα επικεντρώνεται στην αντίπαλη συμμορία, τους Mayans Motorcycle Club.

Σύμφωνα με το Variety, η νέα σειρά θα ακολουθεί τον EZ Reyes στις περιπέτειες του στα σύνορα της Καλιφόρνια με το Μεξικό. Ο EZ θα ”παλεύει με την επιθυμία του για εκδίκηση από το τοπικό καρτέλ και την ανάγκη να έχει τον σεβασμό από τις γυναίκες στη ζωή του.”

Το Mayans MC δεν έχει επίσημα δρομολογηθεί για ολόκληρη σεζόν, αλλά δεδομένης της υψηλής δημοτικότητας των Sons, το πιθανότερο είναι ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί. Ο δημιουργός του Sons of Anarchy Kurt Sutter, ο οποίος έγραψε 62 επεισόδια της σειράς και σκηνοθέτησε 8, θα είναι ο ίδιος επικεφαλής και του Mayans MC.

mayans-sons-of-anarchy

Διαβάστε περισσότερα για: