Η Carrie Fisher είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το Star Wars: Episode VIII – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Carrie Fisher είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το Star Wars: Episode VIII

Ειδήσεις | 30-12-2016 |

Στον απόηχο των τραγικών νέων του απρόσμενου θανάτου της Carrie Fisher, πολλοί φαν αναρωτήθηκαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους τι σημαίνει αυτό για το Star Wars: Episode VIII και τις άλλες μελλοντικές ταινίες του franchise.

Το sequel του The Force Awakens, σκηνοθέτης του οποίου είναι ο Rian Johnson, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα τον Ιούλιο και αυτή τη βρίσκεται στη διαδικασία του post- production. Το Variety έκανε γνωστό ότι η Fisher ολοκλήρωσε όλες τις σκηνές της κατά τη διάρκεια της παραγωγής, και ότι η Leia θα παίξει έναν πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην ιστορία απ’ότι στο Force Awakens.

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο παρόλα αυτά παραμένει το Star Wars: Episode IX, που θα σκηνοθετήσει ο Colin Trevorrow. Το άρθρο του Variety αναφέρει ότι η Disney και η Lucasfilm δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν το θέμα που δημιουργείται με τον θάνατο της Fisher μέχρι να αρχίσει η παραγωγή του Episode IX, κάτι που θα συμβεί στα τέλη του 2017 με αρχές του 2018. Το τι σκοπεύουν να κάνουν είναι παντελώς άγνωστο σε αυτή τη φάση, μιας και η Στρατηγός Leia θα είχε κομβικό ρόλο και στο τελευταίο κεφάλαιο της sequel τριλογίας.

Το Star Wars: Episode VIII είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη του 2017.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η Carrie Fisher, Αντίο Princess Leia!