Η Amy Schumer πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία 'Barbie' – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Amy Schumer πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία ‘Barbie’

Ειδήσεις | 3-12-2016 |

Η Amy Schumer θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία της Sony, Barbie. Η ταινία έχει πρωταγωνίστρια την αγαπημένη κούκλα των κοριτσιών, η οποία “ζωντανεύει” και γίνεται χαρακτήρας. Πριν ένα χρόνο, η Sony είχε προσλάβει ειδικούς για να γράψουν το σενάριο της ταινίας, αλλά τώρα αναμένεται ότι η Schumer θα ξαναγράψει το σενάριο μαζί με την αδελφή της Kim Caramele. Σκηνοθέτης ακόμα δεν έχει βρεθεί, αλλά οι παραγωγοί αναζητούν ένα αποτέλεσμα που θα ρίχνει μια σύγχρονη ματιά στην ομορφιά, το φεμινισμό και την ταυτότητα.

Η γνωστή κούκλα Barbie, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην αγορά τον Μάρτιο του 1959 από την El Segundo της Mattel και απέφερε κέρδη ύψους τριών δις δολαρίων ετησίως. Στην εποχή μας, αυτό το brand έχει έρθει αντιμέτωπο με ζητήματα ρατσισμού και προτύπων που προβάλλονται από την εικόνα της κούκλας.

Στην ταινία, με πρωταγωνίστρια τη Schumer, θα μεταφερθούμε σε μια τέλεια χώρα γεμάτη από Barbies, όπου μια γυναίκα σιγά σιγά ξυπνάει και βλέπει ότι δεν ταιριάζει εκεί. Αποβάλλεται λοιπόν από την “ιδανική” αυτή χώρα και ταξιδεύει για να γνωρίσει τον πραγματικό κόσμο, στον οποίο ανακαλύπτει ότι τελικά είναι προσόν το να μη μοιάζεις με τους άλλους.

Η επιλογή της Schumer στο cast έχει προκαλέσει έκπληξη, καθώς είναι πλήρως αντίθετη με την κλασσική εικόνα της ψηλής αδύνατης Barbie, που έχει κατηγορηθεί αρκετά αυτόν τον καιρό, πράγμα το οποίο οδήγησε και σε αυτήν την επιλογή για το cast. Πέραν τούτου, η Schumer έχει καλλιεργήσει ένα είδος κωμωδίας που αντιτίθεται στο καθωσπρέπει στιλ της κοπέλας με τις απεριόριστες επιλογές καριέρας που ενσαρκώνεται από την κούκλα της Mattel.