Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει "Stranger Things" και Barb.. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει “Stranger Things” και Barb..

Ειδήσεις | 1-11-2016 |

Είναι γεγονός ότι η νέα σειρά που παρέδωσε το Netflix μερικούς μήνες πριν κατάφερε να κερδίσει το μεγαλύτερο μέρος των τηλεοπτικών fan. Καμία εντύπωση επομένως δεν προκαλεί η “εμμονή” που έχει κυριεύσει τα media της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού με το “Stranger Things” και τις περιπέτειες που μας πρόσφερε απλόχερα το περασμένο καλοκαίρι.

Όλα αρχίζουν όταν ένα αγόρι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Οικογένεια, φίλοι κι αστυνομικές αρχές ψάχνουν για απαντήσεις και παράλληλα εισέρχονται σε ένα εξωπραγματικό μυστήριο που περιλαμβάνει άκρως απόρρητα κυβερνητικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και.. ένα μυστηριώδες κορίτσι.

Σε ρυθμούς “Stranger Things” λοιπόν κινείται και η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Brenda Wood που βρέθηκε μπροστά από την κάμερα για να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που γεννήθηκαν στον πρώτο κύκλο της σειράς..
Όπως ήταν αναμενόμενο το μονοπώλιο της συζήτησης απέσπασε η Barbara Holland “Barb”, που κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος χαρακτήρας των τηλεθεατών μέσα σε λίγα μόλις επεισόδια.

25-barb-stranger-things-w529-h352

Οι φίλοι και συμμαθητές της πάντα την θεωρούσαν ένα άτομο πιστό στα ελαττώματα της φίλης της.. Είχε όλο το στυλ με τα γυαλιά και τα jeans.. συμβούλευε ώριμα την Nancy η οποία όμως ποτέ δεν την άκουσε και έδειξε ενδιαφέρον μόνο μετά το τραγικό φινάλε“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ArdlXQ7Id5I]
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στη σειρά, κατά τον δημιουργό πάντα, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και ο μισητός τρελός επιστήμονας Brenner, αυτός που η Eleven αποκαλούσε μπαμπά και ευθύνεται για το τέλος (;) και τις τηλεκινητικές δυνάμεις της, μια αποκάλυψη που φυσικά εξόργισε τους τηλεθεατές, αφού θεωρείται βέβαιο ότι επιστρέφει ο κακός, ενώ για τον τρόπο που θα επιστρέψει ο χαρακτήρας της Barb ακόμη υπάρχουν αμφιβολίες και ερωτηματικά..

Διαβάστε περισσότερα για: ,