Αλλαγή Σχεδίων για τον Paolo Sorrentino - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αλλαγή Σχεδίων για τον Paolo Sorrentino

Ειδήσεις | 30-11-2016 |

Ο Paolo Sorrentino, σκηνοθέτης του, βραβευμένου με Oscar, “La Grande Bellezza” και του “Youth ” αποφάσισε να εγκαταλείψει το επόμενο project του το οποίο θα ήταν μια βιογραφία του Silvio Berlusconi.

Η ταινία “Loro” είχε προγραμματισθεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα της το καλοκαίρι του 2017. Σε πρόσφατη όμως συνέντευξη που έδωσε ο Sorrentino, αποκάλυψε πως η ιστορία που θα ήθελε να πει είναι πολύ περίπλοκη και πως δεν είναι δυνατό αυτή τη στιγμή να κάνει την ταινία που θα ήθελε να κάνει.

Από την άλλη το Hollywood Reporter θεωρεί πιθανόν πως η έλλειψη ενδιαφέροντος από την εταιρία παραγωγής Medusa, η οποία ανήκει στον Berlusconi και χρηματοδότησε τις δύο προηγούμενες ταινίες του σκηνοθέτη, και η δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία είχαν καταλυτικές συνέπειες στην μη περαίωση της ταινίας.

Πάντως ο Sorrentino δεν φαίνεται να πτοείται καθώς αντί της ταινίας θα ασχοληθεί με τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του “The Young Pope”. Η πρώτη σεζόν της σειράς κυκλοφόρησε πρόσφατα και σε αυτήν πρωταγωνιστούν ο Jude Law και η Diane Keaton.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,