Μπορεί άραγε να καλυφθεί το κενό της Emily Blunt στο sequel του "Sicario" ; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μπορεί άραγε να καλυφθεί το κενό της Emily Blunt στο sequel του “Sicario” ;

Ειδήσεις | 28-10-2016 |

Την χρονιά που μας πέρασε, κατάφερε να κλέψει την παράσταση.. Ακραία στυλιζαρισμένο ύφος, εκστατική φωτογραφία κι απαράμιλλες ερμηνείες συνέθεσαν το κάδρο ενός έργου τέχνης που καλείται “Sicario”.

Την στιγμή που γράφονται τούτες οι γραμμές η Lionsgate ετοιμάζει το sequel της περσινής επιτυχίας έχοντας μάλιστα ήδη on board τους Benicio Del Toro και Josh Brolin. Από τα μέσα του καλοκαιριού ακόμη, σας μεταφέραμε την αποχώρηση της Emily Blunt από το project λόγω βεβαρημένου προγράμματος. Η πολυτάλαντη ηθοποιός άφησε μεγάλο κενό στον πρωταγωνιστικό ρόλο από την στιγμή που επέλεξε “Mary Poppins“, εντούτοις όπως όλα δείχνουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι είναι έτοιμοι να δώσουν το χρίσμα της διαδοχής..

Η Catherine Keener λοιπόν, αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο που εντάσσει στο δυναμικό του το “Soldado” και κατά πάσα πιθανότητα θα υποδύεται την επικεφαλή του Josh Brolin στην C.I.A..

maladies

H Emily Blunt θα απουσιάζει από το sequel του “Sicario”.. Γιατί άραγε;

Αξίζει να σημειωθεί πως η Blunt δεν είναι η μόνη που θα λάμψει δια της απουσίας της καθώς και από το sequel θα λείψει και το διαπεραστικό βλέμμα του Denis Villeneuve. Το σκηνοθετικό σκήπτρο πέρασε στα χέρια του Stefano Sollima και ο προκάτοχος έστρεψε την κάμερα ολοκληρωτικά προς την μεριά του “Blade Runner”.

Villeneuve και Blunt ήταν δύο εκ των βασικών συστατικών της επιτυχίας του πρώτου μέρους. Μένει να δούμε αν οι Stefano Sollima(“Gomorra”) και Catherine Keener μπορούν να ανταποκριθούν στις -δεδομένα- απαιτητικές ματιές που θα πέσουν στο φιλμ άμα τι εμφανίσει του..

Τι θα δούμε στο sequel του “Sicario”; Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το “Soldado”

Τέλος όσον αφορά την πλοκή του “Soldado“, αυτή θα περιστρέφεται γύρω από τον Alejandro Gillick(Benicio del Toro) στην τροχιά του οποίου θα κινείται και ο Matt Graver(Josh Brolin)..

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,