Οι "Defenders" συναντούν τους "Avengers" στο "Infinity War".. ή μήπως όχι..; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι “Defenders” συναντούν τους “Avengers” στο “Infinity War”.. ή μήπως όχι..;

Ειδήσεις | 21-10-2016 |

O πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige, έριξε φως στην επόμενη περιπέτεια των Avengers που θα φέρει τον τίτλο “Infinity War“. Σε συνέντευξη που παρέδωσε στο IGN ο ισχυρός άντρας της Marvel, εξήγησε τις διαφορές μεταξύ της τρίτης και της τέταρτης ταινίας καθώς έδωσε και μια πρώτη γεύση από τους “Defenders” που είναι καθ’ οδόν..

Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που η τρίτη πράξη των ‘Avengers’ έχει όνομα (‘Infinity War’) ενώ η τέταρτη παραμένει χωρίς τίτλο” είπε αρχικά ο Feige στο site και συνέχισε..

Επειδή οι ταινίες που κάνουμε δεν γνωρίζουμε πως θα σχετίζονται μεταξύ τους. Είναι αλήθεια ότι πάντα υπάρχει ένας συσχετισμός στα φιλμ μας παρόλα αυτά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζουμε ακόμη αν το 4ο φιλμ θα ακολουθεί το 3ο..”

avengers-aou-btsvids-banner

Έπειτα ο Feige έδωσε μια γεύση από το “Infinity War“..

Ένα από τα πιο σπουδαία πράγματα που θα δείτε στο 3ο μέρος είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμάχονται όλοι τον Thanos. Είτε έχουν θεϊκές δυνάμεις (βλ. Thor, Captain America) είτε όχι (βλ. Black Widow, Hawkeye). To διασκεδαστικό με τις δυο επόμενες ταινίες των ‘Avengers’ – που πρακτικά κάνουμε μαζί- έχει να κάνει με το ότι όλοι δίνουν το παρών

landscape-1452510174-movies-thanos-infinity-gauntlet-marvel-cinematic-universe

Τέλος, ο ιθύνων νους της Marvel, αρνήθηκε να απαντήσει στην φημολογία που έχει ξεσπάσει και η οποία θέλει τους τηλεοπτικούς “Defenders“(Daredevil, Punisher κ.λ.) αλλά και τον Ghost Rider να εμφανίζονται στους “Avengers“..

Spoilers” ήταν η απάντηση του και ταυτόχρονα η αποχαιρετιστήρια δήλωση του..

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,