Το "Thor: Ragnarok" προχωρά σε μεταγραφές από.. "Jurassic World" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Thor: Ragnarok” προχωρά σε μεταγραφές από.. “Jurassic World”

Ειδήσεις | 27-9-2016 |

O Thor πρόσθεσε στην σκακιέρα του ένα ακόμη πολύ σημαντικό πιόνι. Ο Sam Neil λοιπόν, αποτελεί το νεότερο μέλος της μεγάλης παρέας της Marvel. O έμπειρος ηθοποιός έσπασε την σιωπή του και (ΔΕΝ) μίλησε για τον κρυφό ρόλο που θα ενσαρκώσει στην 3η ταινία “Thor”..

Δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω γι’ αυτό.. δεν μπορώ να σας πω τι ρόλος είναι. Το μόνο που θα σας πω είναι ότι πέρασα 2 μέρες στο “Thor: Ragnarok” πριν έρθω εδώ..” ήταν τα πρώτα λόγια του Neil στην προσπάθεια του να αποφύγει τις λεπτομέρειες..

“Έχω πάρει όρκο άκρας μυστικότητας.. Αν τον σπάσω οι θανατηφόροι πράκτορες της Marvel θα κυνηγήσουν εμένα και την οικογένεια μου”..

Τούτος ο ρόλος φέρνει και πάλι μαζί τους Sam Neil και Taika Waititi. O 40χρονος Νεοζηλανδός σκηνοθέτησε τον Neil στο “Hunt for the Wilderpeople“. Κατά την διάρκεια της ίδια συνέντευξης ο ηθοποιός φάνηκε διστακτικός σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στο “Jurassic World” αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο να εννοηθεί πως ίσως έχει έρθει η ώρα για το μεγάλο φινάλε της κοινής του πορείας με τους δεινόσαυρους.

 

Όσον αφορά το “Thor: Ragnarok“, τα γυρίσματα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο στην Αυστραλία. Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Idris Elba, Anthony Hopkins καθώς και οι Cate Blanchett και Mark Ruffalo αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους.

Στις 3 Νοεμβρίου του 2017 η ταινία θα βρίσκεται στις σκοτεινές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών..

Που ήταν άραγε Thor και Hulk κατά την διάρκεια του “Civil War”;

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,