Το reboot του The Crow ξεκινάει γυρίσματα τον Ιανουάριο με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το reboot του The Crow ξεκινάει γυρίσματα τον Ιανουάριο με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa

Ειδήσεις | 7-9-2016 |

Μετά από χρόνια στο στάδιο της ανάπτυξης και πολλούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες να έχουν κατά καιρούς ακουστεί ότι θα συμμετέχουν, όπως φαίνεται η νέα μεταφορά του graphic novel The Crow του James O’Barr μπήκε επιτέλους στην τελική ευθεία και θα ξεκινήσει γυρίσματα τον ερχόμενο Γενάρη. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο Jason Momoa και στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Corin Hardy.

Ο Momoa, που ήταν απασχολημένος αυτό τον καιρό με το Justice League στο οποίο ενσαρκώνει τον Aquaman, ανέβασε πρόσφατα την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram επιβεβαιώνοντας ότι συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη του The Crow για να κλείσουν την συμφωνία με τη συνοδεία μιας Guiness.

jason-momoa-corin-hardy-crow-instagram

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες για την νέα ταινία, παρόλα αυτά αναμένεται να ξαναδούμε την τραγική ιστορία του μουσικού Eric Draven, ο οποίος επιστρέφει από τον τάφο για να αναζητήσει εκδίκηση εναντίον εκείνων που δολοφόνησαν εκείνον και την αρραβωνιαστικιά του. Το σχέδιο είναι αυτή τη φορά η ταινία να είναι πολύ περισσότερο πιστή στο graphic novel του O’Barr σε σχέση με εκείνη του 1994 με σκηνοθέτη τον Alex Proyas