Θα επιστρέψει ο Daniel Radcliffe στον ρόλο του Harry Potter ; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα επιστρέψει ο Daniel Radcliffe στον ρόλο του Harry Potter ;

Ειδήσεις | 15-9-2016 |

Φήμες λένε πως η Warner Bros φλερτάρει τον (πολυαγαπημένο) Daniel Radcliffe ώστε να επιστρέψει στον θρυλικό ρόλο που τον έκανε διάσημο. Μιλάμε φυσικά για τον διοπτροφόρο μάγο ονόματι Harry Potter.

Η τελευταία προσθήκη στο μαγικό κόσμο του Harry Potter ήταν το “ Harry Potter and the Cursed Child” το ανέβηκε ως θεατρικό έργο στο Λονδίνο και έπειτα κυκλοφόρησε ως βιβλίο. Δε θα γινόταν όμως και ταινία;  Έτσι φαίνεται πως σχεδιάζει και το στούντιο της Warner Bros, το οποίο είχε αναλάβει και τις προηγούμενες ταινίες της  J.K Rowling.

Ο Harry Potter επέστρεψε με 8ο βιβλίο και.. θεατρική παράσταση! 

Για τον ρόλο του Harry Potter στο Cursed Child θέλει να επιστρέψει ο Daniel Radcliffe. Τι λέει όμως ο ίδιος. Ο αγαπημένος ηθοποιός φαίνεται πως δεν είναι πρόθυμος να ξαναπιάσει το μαγικό ραβδί.

“Δεν πρόκειται ποτέ να κλείσω αυτή την πόρτα, θα ήταν χαζό να το κάνω. Αλλά πιστεύω ότι θα είμαι αρκετά χαρούμενος  και αρκετά ασφαλής να αφήσω κάποιον άλλο να παίξει τον ρόλο”.

daniel-radcliffe-2

Συμπληρώνει, “αυτή τη στιγμή δεν με ανησυχεί καν επειδή αρκετά νέος για να παίξω τον ρόλο. Αλλά και σε 10 χρόνο θα αισθανόμουν περίεργα να επιστρέψω. Δε θέλω να πάω πίσω σε κάτι τέτοιο και να χαλάσω κάτι που ο κόσμος έχει αγαπήσει”.

Δε θα μπορούσε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί του. Μερικά πράγματα είναι καλύτερα να τα αφήνουμε όπως έχουν.

Για την ώρα τον Daniel μπορούμε να τον δούμε στο “Swiss Army Man” και στο “Imperium” ενώ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την ταινία “Jungle”.

Από την άλλη πλευρά η Warner Bros συνεχίζει να στηρίζει τον μαγικό κόσμο της J.K Rowling και κυκλοφορεί αυτό το φθινόπωρο το “Fantastic Beasts and Where to Find Them”

 

Διαβάστε περισσότερα για: