Ρυθμιζόμενα οχήματα blackbird - Τι αλλαγές φέρνουν στις action ταινίες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ρυθμιζόμενα οχήματα blackbird – Τι αλλαγές φέρνουν στις action ταινίες

Inside Cinema | 26-9-2016 |

Κάτι αλλάζει στον χώρο της εικονικής απεικόνισης και αυτό βρίσκεται στο blackbird.

Το εν λόγω «κινηματογραφικό» αμάξι είναι μια πρωτοπορία της «The Mill» και έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στο πως θα απεικονίζονται τα αμάξια στις ταινίες.

Με μια σειρά από κάμερες και σταθεροποιητές, το Blackbird συνδυάζει την υψηλή δυναμική της εικόνας με το 3d λέιζερ δημιουργώντας μια τρισδιάστατη εικόνα του περιβάλλοντος στο οποίο κινείται το αμάξι. Αυτό επιτρέπει τους χρήστες των γραφικών να προσδώσουν στρώσεις από CG ρεαλιστικής φωτογραφίας, ώστε να μεταμορφώσουν το όχημα σε οτιδήποτε επιθυμούν να φαίνεται πως είναι αυτό. Το αμορτισέρ είναι σχεδιασμένο ώστε με ένα κλικ να μπορεί να μιμείται οποιοδήποτε ρεαλιστικό ήχο μηχανής, με μια βάση τροχού που μπορεί να προσαρμοστεί από 4’ μήκος και 10’’ πλάτος.

blackbird_1_0

Το «blackbird» μπορεί να μεταμορφωθεί σε οποιοδήποτε φαντασμαγορικό αμάξι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Οι δημιουργοί θα μπορούν πιο εύκολα να προσαρμόζουν τις απαιτήσεις τους σχετικά με την φαντασία τους και στις διαφημίσεις δεν θα χρειάζεται να κάνουν μοντάζ ξανά και ξανά κάθε φορά που βγαίνει ένα καινούργιο μοντέλο αυτοκινήτων.

bb2

Plus, ένα ακόμα στοιχείο πρωτοπορία, είναι ότι τα οχήματα blackbird θα έχουν ειδικό application που θα εντοπίζει τα υπόλοιπα οχήματα γύρω του σε πραγματικό χρόνο, άρα και θα κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα των action films.

Το παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει και μόνο μας ετοιμάζουν για μερικές από τις άπειρες δυνατότητες.

Τεχνολογία και κινηματογράφος σημειώσατε τέλεια δημιουργία!

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,