Ο manager του Henry Cavill επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει sequel του Man of Steel – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο manager του Henry Cavill επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει sequel του Man of Steel

Ειδήσεις | 16-9-2016 |

Εδώ και ένα μήνα υπήρχαν έντονες φήμες ότι η Warner Bros. έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει στην ανάπτυξη μιας ακόμα solo ταινίας Superman και οι φαν περιμένουν από τότε κάποιου είδους ανακοίνωση σχετικά με το sequel του Man of Steel του 2013.

Η ώρα της επιβεβαίωσης έφτασε λοιπόν και τα νέα ανακοίνωσε ο Dany Garcia, ο manager του Henry Cavill, σε μια συνέντευξη του στο Newsweek. Οι δηλώσεις του ήταν οι εξής: ”Ο Henry έχει μεγάλη όρεξη. Περάσαμε μια περίοδο πέντε μηνών κατά την οποία αναθεωρούσε την στρατηγική του, αποκτούσε ιδιοκτησία (για την εταιρία παραγωγής του Promethean), βρισκόταν σε γυρίσματα (για το Justice League) και επίσης τώρα βρίσκεται στην παραγωγή της solo ταινίας Superman… έχει αρχίσει να επεκτείνει αυτόν το κόσμο”.

Το sequel του Man of Steel δεν έρχεται ως έκπληξη, καθώς η Warner Bros. είχε αφήσει χώρο στον προγραμματισμό μέχρι το 2020 για τις solo ταινίες Superman και Batman. Όπως ξέρουμε, ο Ben Affleck σκηνοθετεί τo Batman, το οποίο θα καλύψει μια από τις δύο θέσεις στο πρόγραμμα της DC που δεν έχουν ανακοινωθεί, για τον Οκτώβρη του 2018 και τον Νοέμβρη του 2019. Τώρα μένει να μάθουμε αν το Man of Steel 2 θα καλύψει τη δεύτερη, αφού υπάρχουν ήδη κι άλλες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC που βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης, όπως το spin off της Harley Queen και το Justice League Dark.

Διαβάστε περισσότερα για: ,