Ο John Malkovich ερμηνεύει χαρακτήρες από τον κόσμο του David Lynch – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο John Malkovich ερμηνεύει χαρακτήρες από τον κόσμο του David Lynch

Ειδήσεις | 29-9-2016 |

Το ίδρυμα που έχει δημιουργήσει ο David Lynch αποφάσισε να ξεκινήσει ένα project με τίτλο “Playing Lynch” και να επιστρατεύσει τον μοναδικό John Malkovich.

Τι συμβαίνει ; Μια σειρά από μικρά βίντεο θα κυκλοφορήσουν κάθε  μέρα της επόμενης εβδομάδας στα οποία ο ηθοποιός υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Sandro Miller θα υποδύεται κάποιους από τους χαρακτηριστικότερους ήρωες του ονειρικού σύμπαντος του David Lynch.

lynch-malkovich

Φυσικά ο πρώτος ήρωας δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον  Agent Dale Cooper του Twin Peaks, ένα ρόλο που έκανε διάσημο τον Kyle Maclachlan. Επίσης από τον Twin Peaks θα υποδυθεί και την αξέχαστη Log Lady. Βίντεο, που οφείλουμε να εξομολογηθούμε ότι ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε.

lynch-malkovich1

Σειρά θα πάρουν και άλλοι ήρωες όπως ο John Merrick (John Hurt) στο Elephant Man, ο Mystery Man (Robert Blake) από το  Lost Highway, ο Frank Booth (Dennis Hopper) από το Blue Velvet, o  Henry Spencer (Jack Nance) από το  Eraserhead ακόμα και τον ίδιο τον Lynch.

Η μουσική θα είναι από τον αγαπημένο συνεργάτη του σκηνοθέτη Angelo Badalamenti , ενώ θα συμμετέχουν και διάφοροι ακόμα καλλιτέχνες όπως η Sky Ferreira ( Blue Velvet), Zola Jesus (Eraserhead) και η Lykke Li (Lost Highway).

Πιστεύουμε ότι θα είναι η επιτομή του αλλόκοτου και του σουρεαλιστικού αυτά τα βίντεο.

Πάρε μια πρώτη γεύση.

Δείτε περισσότερα εδώ 

Διαβάστε περισσότερα για: ,