Νέα οικονομική πρόταση στον Daniel Craig για παραμονή του στον ρόλο του James Bond – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα οικονομική πρόταση στον Daniel Craig για παραμονή του στον ρόλο του James Bond

Ειδήσεις | 5-9-2016 |

Ο Daniel Craig αποτελεί, σίγουρα, το παρόν πρόσωπο κλειδί στα studio της παραγωγής των ταινιών James Bond, καθώς, παρόλα όσα ακούγονται για πιθανούς διάδοχους, η Sony και η MGM  φαίνεται να είναι ακόμη…”κολλημένοι” με τον Craig. Και όχι άδικα καθώς, με την συμμετοχή του σε 4 (μέχρι στιγμής) ταινίες ως πράκτορας 007, το πρότζεκτ του Bond έχει ανενωθεί και τα έσοδα έχουν εκτιναχθεί στο Box Office (με τον Skyfall του 2012 να ξεπερνά τα $1 δις. εισπράξεις). O σταρ, όμως, φαίνεται απρόθυμος να συμμετάσχει στην επόμενη ταινία.

Τα studio παραγωγής, λοιπόν, επανέρχονται και προσπαθούν να αλλάξουν την γνώμη του διάσημου ηθοποιού με μία πρόταση που σοκάρει, καθώς για την συμμετοχή του σε δύο ακόμη φιλμ του πρότζεκτ οι απολαβές του θα φτάσουν στο ύψος των $150 εκατομμυρίων. Προηγουμένως είχε αρνηθεί το ποσό των $100 εκατομμυρίων συνοδεύοντας την απόρριψη του με μερικά βαρυσήμαντα λόγια για το πρότζεκτ κάνοντας ξεκάθαρη την θέση του και την επιθυμία του να μην συνεχίσει.

Μια πηγή από την υπόθεση αναφέρει πως: “Τα studio προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν να μείνει, ώστε να έχουν αρκετό χρόνο ώστε να βρουν έναν αξιόλογο διάδοχο του σε 6 ή 7 χρόνια περίπου”.  Αν και το μέλλον του ως Bond φάνταζε δυσοίωνο μέχρι πρόσφατα, μένει να δούμε αν αυτό το (πανύψηλο) ποσό-ρεκόρ για τον ρόλο του πράκτορα 007 θα αλλάξει την γνώμη του Craig,

Διαβάστε περισσότερα για: , ,