Η Rachel Weisz πρωταγωνίστρια και παραγωγός στο Disobedience – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Rachel Weisz πρωταγωνίστρια και παραγωγός στο Disobedience

Ειδήσεις | 30-9-2016 |

Η Rachel Weisz έβαλε σκοπό να γίνει για τρίτη φορά παραγωγός στην καριέρα της και αυτό θα το πετύχει με το Disobedience, την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Naomi Alderman που εκδόθηκε το 2006. H Weisz θα είναι επίσης και η πρωταγωνίστρια της ταινίας, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Χιλιανός Sebastian Lelio, στο πρώτο του αγγλόφωνο project.

Το βιβλίο της Alderman αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που επιστρέφει στην Εβραϊκή πατρίδα της λόγω του θανάτου του πατέρα της. Εκεί θα αναθερμανθεί μια παλιά αγάπη με τον καλύτερο της φίλο, που όμως τώρα είναι πλέον παντρεμένος με τη ξαδέρφη της. Η επίσκεψη της νεαρής γυναίκας προκαλεί έτσι μια μεγάλη αναταραχή στη κλειστή αυτή κοινωνία. Ακόμα δεν είναι γνωστό ποιον ακριβώς ρόλο θα ερμηνεύσει η Weisz, αλλά σίγουρα πρέπει να περιμένουμε μεγάλες δόσεις δράματος.

Την Rachel Weisz θα την απολαύσουμε σύντομα στο The Light Between Oceans του Derek Cianfrance, στο The Mercy του James Marsh, και φυσικά στο πρόγραμμά της υπάρχει και άλλη μια συνεργασία με τον δικό μας Γιώργο Λάνθιμο μετά το The Lobster.