Το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας θα σημάνουν οι δύο επόμενες ταινίες Avengers για το MCU – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας θα σημάνουν οι δύο επόμενες ταινίες Avengers για το MCU

Ειδήσεις | 24-8-2016 |

Αμέσως μετά το Captain America: Civil War, οι σκηνοθέτες Joe και Anthony Russo πέσανε με τα μούτρα στη δουλειά για το επερχόμενο Avengers: Infinity War και το sequel του, που ακόμα δεν έχει επίσημο τίτλο. Με αυτές τις δύο ταινίες θα πέσουν και οι κουρτίνες για την Τρίτη Φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Το Infinity War και η συνέχεια του θα είναι η αποκορύφωση όλων των γεγονότων που έχουν συμβεί στις πρόσφατες ταινίες της Marvel. Παρόλα αυτά, σε μία συνέντευξη στο IGN, o Anthony Russo αποκάλυψε ότι εκτός από ένα δραματικό τέλος, οι δύο αυτές ταινίες θα είναι και τα θεμέλια μιας καινούριας αρχής για την επόμενη φάση του MCU.

”Δεν μπορώ να μπω σε πολλές λεπτομέρειες για το ποιους θα παρουσιάσουμε, αλλά σκοπός των δύο επόμενων ταινιών είναι η κλιμάκωση όλων αυτών που έχουν συμβεί στο MCU από την πρώτη ταινία Iron Man μέχρι τώρα. Έτσι λοιπόν, αυτές οι ταινίες θα σημάνουν το τέλος κάποιων συγκεκριμένων πραγμάτων, αλλά κατά κάποιο τρόπο θα είναι και η αρχή κάποιων άλλων”.

Ο Joe Russo πρόσφατα αποκάλυψε ότι το sequel του Infinity War θα περιλαμβάνει την ανάμειξη πολλών διαφορετικών χαρακτήρων και των ιστοριών τους, αλλά δήλωσε ότι δεν θα μάθουμε τον τίτλο του για κάμποσο καιρό ακόμη.

Διαβάστε επίσης:

Εθεάθη κάπου στο διάστημα ο νέος εχθρός των “Guardians of the Galaxy”!

Διαβάστε περισσότερα για: