Θα είναι το "Home Again" η νέα ταινία της Reese Witherspoon; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι το “Home Again” η νέα ταινία της Reese Witherspoon;

Ειδήσεις | 5-8-2016 |

Η νεαρή Halie Meyers-Shyer επιδιώκει μια ηχηρή προσθήκη στο νέο φιλμ που ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει. H Reese Witherspoon αποτελεί τον διακαή πόθο της γοητευτικής Halie χωρίς όμως η πρώτη να έχει πει το ναι μέχρι στιγμής.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η οσκαρική ηθοποιός καλείται να καλύψει το κενό που άφησε στο πρωταγωνιστικό ρόλο η Rose Byrne η οποία είχε επιλεγεί αρχικά.
H Meyers-Shyer επιμελήθηκε και το σενάριο της ταινίας “Home Again”. Η πλοκή του φιλμ ακολουθεί μια, πρόσφατα, χωρισμένη μητέρα στο φανταχτερό και άγρυπνο Los Angeles. Η ανιαρή και δύσκολη καθημερινότητα της αλλάζει όταν θα μπουν στην ζωή της 3 χαρισματικοί τύποι από το πουθενά. Πρόκειται για μια αινιγματική ιστορία της οποίας την παραγωγή έχει αναλάβει η μητέρα της Meyers-Shyer, Nancy Meyers παρέα με την Erika Olde της Black Bicycle Entertainment.

Όσον αφορά την Reese Witherspoon θα την ακούσουμε της σύντομα στο all star καστ του πολυαναμενόμενου animation, “Sing”. Παρέα με τους Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, Seth MacFarlane, John C. Reilly. Τέλος, πρωταγωνιστεί αλλά συμμετέχει και στην παραγωγή της σειράς “Big Little Lies” του HBO..

H Reese Witherspoon τώρα και σκηνοθέτις..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,