Ο 50 Cent δημιουργεί τη δικιά του τηλεοπτική σειρά με υπερήρωες – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο 50 Cent δημιουργεί τη δικιά του τηλεοπτική σειρά με υπερήρωες

Ειδήσεις | 3-8-2016 |

Ο Curtis ’50 Cent’ Jackson δουλεύει πάνω σε μια νέα σειρά με υπερήρωες με τίτλο Tomorrow, Today, η οποία αναπτύσσεται από την εταιρία παραγωγής του G-Unit Film & Television για το Αμερικάνικο δίκτυο Starz, σπίτι της επίσης δικιάς του δραματικής σειράς Power.

Το Tomorrow, Today ακολουθεί έναν βετεράνο από τη νότια πλευρά του Chicago που, αφού φυλακίζεται αδίκως, γίνεται το προσωπικό πείραμα ενός παράφρονα γιατρού της φυλακής ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει τον τέλειο άνθρωπο – και μια ασταμάτητη μηχανή θανάτου. Μετά την απελευθέρωση του, ο βετεράνος πρέπει να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι ο κόσμος έχει στραφεί εναντίον του, και να χρησιμοποιήσει της νέες ικανότητες του για καλό σκοπό.

”Ανυπομονώ να συνεχίσω την σχέση μου με την οικογένεια του Starz, είχαμε μεγάλη επιτυχία στο Power και είμαι χαρούμενος που θα δουλέψουμε μαζί και στα προσεχή μας project” δηλώνει ο Jackson. ” Ήξερα ότι το Starz θα ήταν το τέλειο σπίτι για το Tomorrow, Today. Αυτό το project είναι πολύ προσωπικό για μένα… το δημιούργησα, το έγραψα, βρήκα την καλύτερη ομάδα για αυτό και θα συνεχίσω να συμμετέχω σε όλα τα βήματα του.”