Νέες εικόνες της Jessica Chastain από το "Miss Sloane" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες εικόνες της Jessica Chastain από το “Miss Sloane”

Ειδήσεις | 30-8-2016 |

Πρόσφατα έκανε στροφή 180 μοιρών και μεταμορφώθηκε στην πιο γοητευτική κακιά που είδαμε στο σινεμά την περασμένη σεζόν. Το “Crimson Peak” της έδωσε τούτη την δυνατότητα, σίγουρα όμως όχι από τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Το ίδιο συνέβη και στο “Martian” όπου η πανέμορφη Jess έκανε support στον Matt Damon. Έπειτα την είδαμε στο sequel της “Χιονάτης“. Εκεί ενσάρκωσε τον έρωτα του Κυνηγού, και πάλι όμως χωρίς να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια σε ένα cast με Charlize Theron, Emily Blunt και Chris Hemsworth. Μπορεί να πει κανείς πως ο Cedric Nicolas-Troyan χώρισε επί ίσοις όροις τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο “Huntsman: Winter’s War“.

Miss-Sloane

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν αγαπητέ cinefreak, πάει καιρός από τότε που είδαμε την Jessica Chastain απόλυτη πρωταγωνίστρια. Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφτασε και η πολυτάλαντη ηθοποιός επιστρέφει και πάλι στα παπούτσια του Ά Ρόλου. Εκεί που ανήκει δηλαδή..

Ο John Madden χτίζει πάνω της στο νέο του φιλμ με τίτλο “Miss Sloane“. Οι δυο τους συνεργάζονται εκ νέου μετά το “The Debt“(2010). Εδώ η Καλιφορνέζα ηθοποιός ενσαρκώνει μια ανελέητη λομπίστα η οποία είναι διαβόητη για το απαράμιλλο ταλέντο αλλά και την αδάμαστη επιθυμία της να κερδίζει με κάθε κόστος. Γυρισμένο στην Washington το νέο θρίλερ του οσκαρικού Madden επιχειρεί να τραβήξει την κουρτίνα και να φανερώσει τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονται στον Λόφο του Καπιτωλίου..

Miss-Sloane-1-620x405

Στην ταινία “Miss Sloane“, που ανοίγει αυλαία στις 9 του Δεκέμβρη, πρωταγωνιστούν επίσης οι Mark Strong, Gugu Mbatha-Raw, Michael Stuhlbarg, Alison Pill και John Lithgow.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,