"Κόντρες" ανάμεσα σε Vin Diesel και The Rock εν μέσω γυρισμάτων του Fast 8; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Κόντρες” ανάμεσα σε Vin Diesel και The Rock εν μέσω γυρισμάτων του Fast 8;

Ειδήσεις | 18-8-2016 |

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά, που οι πρωταγωνιστές μιας ταινίας έχουν μια μικρή ή μεγάλη διαμάχη μεταξύ τους. Όταν όμως ακολουθούν κι άλλες ταινίες, στις οποίες οι ηθοποιοί θα πρέπει να συνεργαστούν ξανά, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Dwayne Johnson και του Vin Diesel, τότε η “έχθρα” πρέπει να λήξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως και – σύμφωνα με πηγές – συνέβη.

Όλα ξεκίνησαν από την ενόχληση του πρώην παλαιστή The Rock από το γεγονός, ότι ο Diesel αργοπορούσε μέσα στο τροχόσπιτο του, με αποτέλεσμα να τον περιμένουν τόσο οι τεχνικοί, όσο και οι συμπρωταγωνιστές του για το γύρισμα. Μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, με μια “μπηχτή” για τον συμπρωταγωνιστή του. Η συγκεκριμένη δημοσίευση εξέπληξε πολλούς, και ζητήθηκε από τον πρωταγωνιστή της ταινίας να είναι πιο προσεκτικός στις αντιδράσεις του.

Τώρα, το αν έγιναν αντίστοιχες συστάσεις και στον Vin Diesel κανείς δεν ξέρει, ωστόσο όλα φαίνεται πως βαίνουν καλώς προς το “προμοτάρισμα” του Fast 8, που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2017, ενώ ακόμη δύο ταινίες της σειράς αναμένονται τον Απρίλιο του 2019 και τον Απρίλιο του 2021 αντίστοιχα.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,