Η τελευταία σεζόν του Rectify αποκαλύπτεται – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η τελευταία σεζόν του Rectify αποκαλύπτεται

TV, Ειδήσεις | 4-8-2016 |

Η εκπληκτική original σειρά του SundanceTv  Rectify ολοκληρώνεται  στην 4η σεζόν της, σημαίνοντας έτσι το τέλος μιας σπουδαίας δημιουργίας για την αμερικάνικη τηλεόραση.

Ο τελευταίος κύκλος θα κυκλοφορήσει στις  26 Οκτωβρίου και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Το τέλος της 3ης σεζόν βρήκε το Daniel να αποφασίζει να ομολογήσει ότι είναι ένοχος ώστε να καταφέρει να φύγει μακριά από την πόλη του.

Στο trailer τον βρίσκουμε τον Daniel σε ένα σπίτι προορισμένο  για την ομαλή επανένταξη καταδικών στο Nashville.

Το μεγάλο ερώτημα που «καίει» πολλούς είναι αν είναι τελικά ή όχι ο Daniel δολοφόνος. Οι δημιουργοί της σειράς έχουν καταφέρει να μείνουν μακριά από αυτό το ζήτημα που θα καθιστούσε το Rectify μια απλή αστυνομική σειρά. Αν και βέβαια ο παραγωγός Ray McKinnon δήλωσε ότι πριν από το τέλος κάτι θα αποκαλυφθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

rectify_s2_gallery_06_1000x594

Το Rectify θέτει το ζήτημα της αλήθειας, τα όρια του ανθρώπου μπροστά στο θάνατο και τον ρόλο της κοινωνίας και του κράτους δικαίου που καθορίζει τελικά τη ζωή των ανθρώπων.

Αυτό που τελικά αναρωτιόμαστε στο Rectify δεν είναι αν είναι τελικά δολοφόνος ο Daniel αλλά  ποιο είναι το έγκλημα ;Ποιος το θύμα και ποιος ο θύτης;

Ακριβώς τα στοιχεία αυτά είναι που κάνουν το Rectify μια σπουδαία σειρά και χάρισαν μερικές  από τις δυνατότερες τηλεοπτικές στιγμές.

Προλαβαίνετε να δείτε τους  προηγούμενους 3 κύκλους, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, και να παρακολουθήσετε μια συγκινητική ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα για: