Η νέα ταινία του Λάνθιμου ξεκίνησε γυρίσματα με λαμπερό καστ – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα ταινία του Λάνθιμου ξεκίνησε γυρίσματα με λαμπερό καστ

Ειδήσεις | 24-8-2016 |

To νέο project του Γιώργου Λάνθιμου μετά τον Αστακό, που βραβεύτηκε στις Κάννες πέρσι, είναι το The Killing of a Sacred Deer και θα είναι φυσικά και αυτό Αγγλόφωνο. Μάλιστα ο Colin Farrell και η Nicole Kidman θα έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία, όπως σας είχαμε πει ήδη πριν κάποιες βδομάδες.

Επίσης: Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί Radiohead

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η ταινία θα αρχίσει γυρίσματα τον Αύγουστο και πλέον μπορούμε να πούμε με ασφάλεια, ότι η ταινία άρχισε τα γυρίσματά της και το καστ έχει κλείσει με κάποιες ενδιαφέρουσες προσθήκες. Σύμφωνα με το Deadline οι Alicia Silverstone, Raffey Cassidy (Tomorrowland), και Bill Camp (Jason Bourne) θα βρίσκονται στο καστ που θα περιλαμβάνει και τους Barry Keoghan και Sunny Suljic.

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας γίνονται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Cincinnati,.

Οι πληροφορίες για την υπόθεση της ταινίας είναι ακόμα λίγες, αλλά φαίνεται πως μιλάμε για ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης με μια δόση υπερφυσικού. Στο σενάριο πέρα από τον Λάνθιμο βρίσκουμε για ακόμα μια φορά τον στενό του συνεργάτη Ευθύμη Φιλίππου.

Ο Farrell θα υποδύεται έναν χειρούργο ο οποίος σχετίζεται με κάποιον τρόπο με την οικογένεια ενός έφηβου αγοριού. Όταν η συμπεριφορά του εφήβου γίνεται απειλητική τότε ο χειρούργος αναλαμβάνει δράση και μια ιδιότυπη φιλία αναπτύσσεται μεταξύ τους που όμως δεν θα εξελιχτεί καλά. Η Kidman θα παίξει την γυναίκα του Farrell στην ταινία.

Το άλλο πρότζεκτ του Λάνθιμου, ένα ιστορικό δράμα για τη Βασίλισσα Άννα στα  τέλη του 17ου αιώνα με Olivia Colman, Emma Stone και  Rachel Weisz, μπαίνει για την ώρα στον πάγο.