Απολύθηκε ο Thomas Gibson από το Criminal Minds – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Απολύθηκε ο Thomas Gibson από το Criminal Minds

TV, Ειδήσεις | 15-8-2016 |

Τι κι αν ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς από το ξεκίνημά της το 2005; Ο Thomas Gibson ή ο τηλεοπτικός Aaron Hotchner στο Criminal Minds αρχικά τιμωρήθηκε με “διαθεσιμότητα” από δύο επεισόδια της νέας, 12ης, σεζόν, αργότερα όμως οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν την απόλυσή του.

Αιτία ήταν η επίθεση του Gibson σε έναν από τους σεναριογράφους της σειράς, τον οποίο κλώτσησε κατά την διαφωνία τους στο γύρισμα ενός επεισοδίου, που σκηνοθετούσε ο ίδιος. Ο ηθοποιός δηλώνει μετανιωμένος – αν και δικαιολογεί την πράξη του ως αντίδραση στην επιθετική συμπεριφορά του σεναριογράφου – και εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια της σειράς, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά, που ξέφυγε από τα όρια. Λίγα χρόνια πριν είχε επιτεθεί ξανά, σπρώχνοντας έναν παραγωγό, και είχε αναγκαστεί να απευθυνθεί σε ειδικό για την διαχείριση του θυμού του.

Η αποχώρηση του Gibson συμπίπτει χρονικά με την αποχώρηση ενός ακόμη πρωταγωνιστή του Criminal Minds, από το ξεκίνημα της σειράς. Ο Shemar Moore αποφάσισε να μην συμμετέχει στη 12η σεζόν, στην οποία όμως επιστρέφει η Paget Brewster, που είδαμε από την 2η έως και την 7η σεζόν.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,