Το πρώτο teaser των Defenders της Marvel – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το πρώτο teaser των Defenders της Marvel

TV, Ειδήσεις | 25-7-2016 |

Ειδήσεων και trailer συνέχεια από την Comic-Con, απ’ όπου εκτός όλων των άλλων μας ήρθε και το πρώτο teaser της τηλεοπτικής μεταφοράς των Defenders της Marvel, που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Netflix.

Στο βίντεο δεν βλέπουμε πραγματική εικόνα από την σειρά, της οποίας τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, άλλα μια κάπως σαρκαστική αναφορά στους τέσσερις ήρωες Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist σε ένα voice over, όπου ακούμε την φράση “Νομίζετε πως εσείς οι τέσσερις θα σώσετε την Νέα Υόρκη; Δεν μπορείτε καν να σώσετε τους εαυτούς σας”

Τι γίνεται όταν οι τέσσερις ήρωες της Marvel, που έχουν τηλεοπτική παρουσία στο Netflix, συναντηθούν; Αυτό θα απαντήσει η νέα σειρά, που έχει σαφείς διαφορές με το Avengers, την έτερη παραγωγή, που συγκεντρώνει μια σειρά από ήρωες της εταιρείας. Εδώ, σύμφωνα με τον επικεφαλής του τηλεοπτικού τμήματος της Marvel, Jeph Loeb, οι ήρωες έχουν μια πιο “ανθρώπινη” διάσταση, αφού έτσι κι αλλιώς τοποθετούνται σε ένα περιβάλλον πιο κοντινό σε αυτό της πραγματικότητας. Δεν προσπαθούν να σώσουν το “σύμπαν”, άλλα μια γειτονιά ή και τον ίδιο τον εαυτό τους.


Διαβάστε επίσης:

Πρώτο trailer για τον Luke Cage της Marvel από το San Diego Comic-Con

Justice League – Πρώτο assemble trailer από την Comic-con

Wonder Woman- το πολυαναμενόμενο trailer

H Brie Larson στον ρόλο της Captain Marvel και με την βούλα

Όλα τα νέα από την Comic-Con

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,