Το Park της Σοφίας Εξάρχου τμήμα νέων σκηνοθετών του Φεστιβάλ του San Sebastian - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Park της Σοφίας Εξάρχου τμήμα νέων σκηνοθετών του Φεστιβάλ του San Sebastian

Ειδήσεις, Φεστιβάλ | 27-7-2016 |

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και το Ολυμπιακό χωριό βρίσκεται σε παρακμή. Ανάμεσα στις παρατημένες αθλητικές εγκαταστάσεις και τα πολυτελή resorts για νεόπλουτους τουρίστες, κοντά στο χωριό, ο Δημήτρης, ένας δεκαεφτάχρονος και η Άννα, μια εικοσιτετράχρονη πρώην αθλήτρια, κάνουν ένα ταξίδι μαζί με τους φίλους τους, στο γεμάτο δόξα παρελθόν και γεμάτο παρακμή παρών της Ελλάδας. Ανακαλύπτουν μια κοινωνία που δεν ήταν εντελώς ανέτοιμη για την βάρβαρη πτώση.

park

Αυτή είναι η ενδιαφέρουσα υπόθεση του Park της Σοφίας Εξάρχου, που είναι η πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία και χτες ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει στο Διαγωνιστικό τμήμα νέων σκηνοθετών του Φεστιβάλ του San Sebastian, ενός από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Στην ταινία παίζουν οι: Δημήτρης Κίτσος, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Ενούκι Γκβενετάτζε, Λένα Κιτσοπούλου, Γιώργος Παντελεάκης, Thomas Bo Larsen, Τζούλιο Κατσής, Γκόγκα Τσικλαούρι, Ντάβιντ Σίμτσακ, Μινέλλα Μπαλλή, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζεγκίνογλου, Μάριο Τζούτι, Σάββας Μπαλαχαζβίλι, Γιώργος Μοναστηριώτης, Τεό Αγγέλοφ.