Όταν η Άρυα συνάντησε την Χάγια - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όταν η Άρυα συνάντησε την Χάγια

Ειδήσεις | 1-7-2016 |

Ένα συγκινητικό τετ α τετ με μια μικρή προσφυγοπούλα είχε η Μέισι Γουίλιαμς στην πρόσφατη επίσκεψή της στον Καρά Τεπέ, στην Λέσβο. Η 13 χρονη Χάγια που φιλοξενείται στο καμπ αποκάλυψε στη σταρ του GAME of THRONES ότι η επιθυμία της είναι να γίνει ηθοποιός όταν μεγαλώσει. Το “κορίτσι χωρίς όνομα” που στον τελευταίο κύκλο της σειράς ξαναβρίσκει τον εαυτό της, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να ονειρεύεσαι σε αυτή την ηλικία, καθώς η ίδια είχε την τύχη να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα παίρνοντας τον ρόλο της Άρυα Σταρκ στην ηλικία της Χάγια.

Η Χάγια συγκίνησε την 17χρονη ηθοποιό που άκουσε με προσοχή τη μικρή προσφυγοπούλα και να της διηγείται την καθημερινότητα της στο καμπ και της δραστηριότητες της, ανάμεσα στις οποίες είναι και το ανέβασμα θεατρικών παραστάσεων.

hbo

“Αυτοί οι σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι θέλουν να βρουν ένα σπίτι, μια γειτονιά , δήλωσε η Χίντει μετά την επίσκεψη, “θέλουν να επιστρέψουν στις κοινωνίες τους. Θέλουν να τα παιδιά τους να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. Θέλουν πάνε στο Πανεπιστήμιο αλλά ε΄χουν κολλήσει εδώ. Και αυτό είναι πολύ λυπηρό και ακατανόητο. Μπορούμε να κάνουμε καλύτερα γι αυτούς. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο γι αυτούς”.

[via]

Διαβάστε περισσότερα για: