Ο Johnny Depp σβήνει tattoo της Amber Heard! – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Johnny Depp σβήνει tattoo της Amber Heard!

Ειδήσεις | 5-7-2016 |

Τους τελευταίους μήνες μπορεί να πει κανείς πως τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά για τον απόλυτο super star. Ο λόγος φυσικά για τον Johnny Depp που είδε τόσο την Amber Heard όσο και την Αλίκη να τον εγκαταλείπουν οριστικά κι αμετάκλητα. Όσον αφορά την Αλίκη, όπως απεδείχθη δεν μπορούσε να κάνει και πολλά για να ανατρέψει την πρωτοφανή εισπρακτική αποτυχία της ταινίας. Η 7η τέχνη θα συνέχιζε μια χαρά να υπάρχει και χωρίς το sequel της “Χώρας των Θαυμάτων” και οι κουμπάροι Depp-Burton-Bonham Carter το γνωρίζουν πλέον καλά.

Στο κεφάλαιο Amber Heard από την άλλη, υπήρχαν ορισμένες εκκρεμότητες που έπρεπε να διευθετηθούν για να πέσει οριστικά η αυλαία σε έναν “ματωμένο” γάμο που έμοιαζε πιο πολύ με φινάλε παρά με αρχή.
Μέχρι πρότινος λοιπόν τα δάχτυλα του μποέμ ηθοποιού έφεραν tattoo αφιερωμένο στην Amber. Για του λόγου το αληθές, στα 4 δάχτυλα του δεξιού χεριού ο Johnny είχε γράψει το ψευδώνυμο της πρώην δείχνοντας έτσι με την λέξη “Slim” την αδυναμία του σε αυτήν.

Πρόσφατες φωτογραφίες εντούτοις μαρτυρούν πως τίποτα δεν είναι όπως πρώτα. Ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο που λέει και ο θυμόσοφος λαός. Οι δυο τους το ξέρουν καλά και τα tattoo αλλάζουν σαν τον καιρό του Μάρτη. Το “Slim” στα δάχτυλα του Jack Sparrow έγινε “Scum” και τα πράγματα χειροτερεύουν καθημερινά..

proxy
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ο Johnny Depp έχει κάνει παρόμοιες αλλαγές σε tattoo για την Winona Ryder. Πίσω στα μακρινά ’90s, την περίοδο που έβγαινε με την εν λόγω ηθοποιό είχε χτυπήσει tattoo στο δεξί του χέρι “Wino Forever”.. Τώρα πλέον υπάρχει μόνο ένα “Forever”..

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,