Είναι η Scarlett Johansson είναι πιο επιτυχημένη ηθοποιός στην ιστορία; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι η Scarlett Johansson είναι πιο επιτυχημένη ηθοποιός στην ιστορία;

Απόψεις, Ειδήσεις | 4-7-2016 |

Όταν μιλάνε τα νούμερα, δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε… Η αλήθεια να λέγεται.

Αυτή την εβδομάδα η Scarlett Johansson έγινε η ηθοποιός με τα μεγαλύτερα κέρδη στην ιστορία του κινηματογράφου. Προσέξτε, δεν μιλάμε για τον μισθό της, καθώς η πιο ακριβοπληρωμένη είναι η Jennifer Lawrence. Η Scarlett έγινε η ηθοποιός, η οποία οι ταινίες στις οποίες έχει πάρει μέρος έχουν το μεγαλύτερο κέρδος στο box office.

Αθροιστικά οι ταινίες της Johansson έχουν “βγάλει” $3.3 δις.

Στο αντίστοιχο ανδρικό μέτωπο, τα πρωτεία πλέον κατέχει ο Harrison Ford (με σύνολο $4.8 δις), θέση που μέχρι πρότινος  κατείχε ο Samuel L. Jackson ($4.6 δις).

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλο παρά στατιστικά. Και δυστυχώς η αλήθεια είναι αλλού. Για παράδειγμα, είδαμε το τελευταίο Jurassic Park γιατί έπαιζε ο Jackson; Ή μήπως είδαμε τους Avengers μόνο και μόνο εξαιτίας της Johansson; Όχι βέβαια. Αλλά οι αριθμοί, είναι αριθμοί.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το Scarlettάκι μας δεν τα “φέρνει”. Μεγαλύτερο παράδειγμα, η αντικατάσταση της Gemma Arterton, στο Under The Skin, καθώς ήταν σίγουρο ότι η Johansson θα μπορούσε να κάνει την ταινία να πάει καλύτερα.

under-the-skin-scarlett-johansson

Ο Morgan Freeman στην ανάλογη λίστα είναι στην τρίτη θέση, αλλά για να ακολουθήσουμε τα παραπάνω παραδείγματα θα πούμε ότι, το The Dark Knight, εξαιτίας του οποίου ανέβηκα στην λίστα, θα ήταν επιτυχία, με ή χωρίς αυτόν.

Αν αναρωτηθείτε ποιος είναι στην έκτη θέση, αυτός είναι ο Eddie Murphy, κυρίως εξαιτίας του Shrek 2. 

Όπως όμως και να έχει η Johansson είναι μία καλή ηθοποιός, που όπως όλοι, έχει παίξει σε καλές ταινίες, αλλά και σε κακές. Τώρα, το να είναι στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης λίστας, δεν είναι εντελώς δικό της επίτευγμα.

Εμείς Scarlett σε αγαπάμε ό,τι και να γίνει.

Διαβάστε περισσότερα για: